Українська Манітоба
-
Та а що тут сперечатися. Треба уникати конфліктів, переходити на іншу вулицю, міняти район, місце, роботу, купувати машину. Варіантів, на жаль, більше немає. Можливо рурал чи передмістя розгляньте, якщо нестерпно вже. Заради нас точно закони не змінять. Не вони до нас, а ми до них приїхали…. Отримаєте пр, тоді попробуєте інші провінції, як захочете, але я чогось думаю, що це проблема всіх великих міст Канади … не лише Вінніпегу
-
All 50 states and the District of Columbia have authorized the use of pepper spray for self-defense in some form or another. Around half of the states have enacted restrictions on the use and possession of pepper spray. Some states restrict the use of pepper spray to self-defense purposes only.
-
Так, звичайно, це стосується не тільки fn. Просто дивно, що не можна використовувати перцевий балончик чи bear spray коли на тебе нападають.
-
Так, читав, бо за жіночку вступився хлопець.
-
Так 100% як і з усім іншим either get it or leave. При чому обидві опції мають місце бути.
-
Вітаємо, F! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
100%, ось наприклад я теж маю bear spray але це тільки коли на hike. Ну і є rifle/handgun - але ніхто ж їх з собою не носить :)
-
For change to happen - actions must happen - усі мають право підняти та «роздмухати» цю тему безпеки у нашому місті… є ЗМІ, є представники уряду у наших районах, а можна просто вийти з протестами плакатами
-
І цілком зрозуміло що ті хто прийняли будуть казати що це круто і так і має бути а ті хто ні навпаки. 🙂