Українська Манітоба
-
For change to happen - actions must happen - усі мають право підняти та «роздмухати» цю тему безпеки у нашому місті… є ЗМІ, є представники уряду у наших районах, а можна просто вийти з протестами плакатами
-
І цілком зрозуміло що ті хто прийняли будуть казати що це круто і так і має бути а ті хто ні навпаки. 🙂
-
Так це філософське питання, можна або прийняти як є або ні насправді. Третьої опції немає
-
100%. і є таке розуміння, як common sense і wrong place wrong time
-
питання мабуть не в поліціїї - в більшості випадків поліція прибуває на місце і знаходить злочинця. Тобто навіть якщо їх було б більше - воно було б те саме, може трошки швидше. Справа в тому що майже в кожному їх репорті вони пишуть що зловмисник то їх постійний клієнт. І тут уже питання не до них. Плюс наркота без контролю і потім дебіли без контролю під тією наркотою
-
Ніхто і не хоче з Канади робити US, впевнений, що велика кількість людей саме тому Канаду і обрали, я в тому числі. Але саме розуміння, що у вас може бути якийсь tool для самозахисту і ви потенційно зможете його застосувати змінило б таку нахабну поведінку нападників.
-
Поліції дуже мало 184 на 100k Манітоба не найбагатша провінція , то я думаю, що тут набагато менше. В Німеччині 349. Економлять, дороги, освіта все бере гроші… Це не таке просте питання… Якщо вже філософсьвувати Навіть на виборах цих більше говорилось про медицину, де теж гостро питання стоїть А питання збільшення кількості поліції не чув Я правда не дуже й слідкував. Ще раз кажу це так , щоб побалакати…
-
Моє слово проти його слова і так нічого не важить, бо їм нічого втрачати. Вони в порочному колі, зловили - відпустили. З моєї точки зору отримати ножем в бік - це гірше, ніж спрей в обличчя, можливо у вас інша точку зору.
-
Недофінансування поліції:( winnipeg.citynews.ca/2023/03/11/limited-resources-winnipeg-police-funding/amp/
-
Десь недавно читав, що життя одне, треба поступати, як вам зручно, вибирати комфорт. Те саме можу порадити тут, якщо це важко шукайте шляхи, як уникнути. Мене знайомі переїхали , бо просто депресія була. Тепер на новому місці їм наче краще. Може змінити обстановку трохи, місце проживання, авто купити якщо нема, роботу і так далі…
-
100%. Можливості безкінечні. І порівнювати різні ситуації з різних країн - можна, але тут в Канаді завжди є вибір або ж як кажуть: “if you are in rome, do as romans”