Українська Манітоба
-
Ну торгівельних центрів , як типових , майже і нема .
-
Ну звичайно, Вам вистачає, то всі інші - балувані .
-
А для чого більше? Мені одного вистачає щоб одягнутися.
-
Я за два тижні до прильоту вловив перший і далі вже від того відштовхувався.
-
Поло парк , аутлет, сейнт вайтал. Що ще є ?
-
Скажіть хоча б 5
-
Торгівельні є! Але ж українці розбалувані, що в тому торговому центрі має бути ще тонна розваг від боулінгу до кінотеатру... Але саме слово ж про продажі, тобто магазини, а тут є таке.
-
Там хот догі дешевше костко ! І безкоштовна кава !!!! Якщо ви фемілі мембер
-
Блін, ну Ікея - ніж в серце. За 14 місяців - ще ні разу не відвідав
-
Та я не проти , я ж не каже що подобається мені то або ні . Прозвучало теза - що , мало? Типу їх тут жопой жуй . Але ж дійсно , мало.
-
А якщо костко ще порахувати та ікею- то взагалі живем 🎉😁
-
А я про що. Просто треба зрозуміти - є як є. Не подобається? Ідеї для бізнесу, розвитку - вперед
-
Ось пʼять і назбирали 😂
-
Garden city, Kildonan place - є 5
-
Ну я зрозумів , що ваш комфорт- то є меріло балуваності українців .
-
Дивіться mini U там різні є і на досить хорошому рівні, а так ще б радив for white alive camp, ну і обов'язково від Пласту :)
-
А для чого більше, якщо ті ж самі бренди повторюються в кожному? Одного Аутлету цілком достатньо, бо там є Найк))
-
Дивлячись на ціни на житло в Норс енді, то скоро українці витіснять нейтівов, і знову цей район, як і 100 років тому, буде українським
-
Та ж історія , всі меблі звідти, я так звик робити по іншим країнам , де жив . Але у Канаді , побачивши інші опції - розумію , що ікеа не так вже в круто в дешево . Взагалі не дешево
-
Мій улюблений магазин. Всі меблі купила там. Бо в інших дорожче або я не знаю чого чекати, а в Ікеа вже знаю. І ще дуже зручно було вибирати віддалено. Я жила до Канади в країні де є Ікеа, то пішла і навібирала собі, напробувалася, а в Канаді вже швидко купила бо знала що
22 Jan 2023, 08:02
123095/231604
about 3 hours ago