Українська Манітоба
-
Я дуже вдячна за відповідь і те, що хороших людей більше ніж якісь кислотних. Мій девіз по життю:краще зробити і пожалкувати ніж не зробити))
-
Доброго дня. Підкажіть чи хтось ставав на біржу тут і чи отримував допомогу EIA? І чи впливають ці виплати на PR?Дякую
-
Впізнаю своїх гарних Укрїнців. Дякую за щирість!!
-
Підтягуйте до В2)
-
Рівень В1))
-
Неправда) Готель 1 міс + може бути продовжено ще на 2 тижні. Там годують. З голоду не спухните. Оформите виплату, кліматичні. Трохи вже буде на шо жити. А далі все залежить від вас
-
Дякую
-
Duolingo, не лінуйтесь скачуйте і користуйтесь
-
Це точно що авантюра, але хай щастить реально
-
Так і планую. Дякувати Богу і таким людям, що й досі жива))
-
Якщо по програмі, то можливо. Але краще хоч 500дол мати, про запас. Але й люди з 200 виживали. Дочекатися допомоги, дадуть 3К. Потім дочекатися зп. Немає нічого неможливого, направду 👌
-
ДЯКУЮ за те, що не даєте опустить руки і вірити в людність
-
Дякую, гадаю, що до моста справа не дійде))
-
Вітаю! При поданні податкової декларації через Wealthsimple вперше зіткнулась з такою проблемою. Система вимагає, щоб я відмітила, що я подаю декларацію не вперше, оскільки в них, нібито є відомості про попередню подачу my income tax return. Що не відповідає дійсності. Якщо я погоджуюсь з системою, то вона запитує Netfile access code, якого в мене нема. Система пише, що цей код optional, але якщо я його не вкажу, я не зможу використати жодні відомості з моєї декларації для власної ідентифікації при контакті з CRA. Я подавала раніше на виплату GST/HST. Чи може це вплинути ? І як взагалі вирішити це питання?
-
Працювала колись поваром: холодні, гарячи страви, випічка. А так мабуть усе осилю, обучаєма))
-
Але, впевнена, до моста діло не дійде! Жодного українця там не бачила, хоча там дуже гарно 👌😊
-
Ви точно шкодуватимете, якщо не спробуєте, от це 100%. Домовтесь з кимось на підстраховку, щоб на випадок, якщо у вас все буде дуже погано і ви житимете під мостом, вам могли купити квиток назад - це дуже заспокоює внутрішньо і немає цього паралізуючого страху «все або нічого»
-
Дякую. Не марную даремно часу. Вчуся
-
Ще й в додачу до Дуолинго підете на курси з вивчення мови до коледжу і буде вогонь! 💪
-
Завжди є куди рости
22 Jan 2023, 08:02
123209/239173
2 minutes ago