Українська Манітоба
-
Осьо
-
Ось як карають за зраду України magnolia-tv.com/news/103158-na-donechchyni-kolyshnoho-sluzhbovtsya-dsns-ukrayiny-zasudzheno-za-derzhavnu-zradu
-
Мені от цікаво, Ви плануєте продовжувати там оренду?
-
Прошу вибачення, а як цю форму знайти у Wealthsimple? Хочу на майбутнє подивитися циферки
-
Шановне панство заповнюю податкову деклар. і не можу вїхати що це таке і що з ним робити - RRSP Contributions & Deduction
-
Ну так інакше пацани з району не зрозуміють. Вступивши в банду вже не так легко з неї вийти...
-
Ну бачиш, значить, не все так погано 😁 Чи ти просто думаєш, що десь інакше буде нудно жити без цих подій?
-
Ще я про податкову декларацію... Раніше вже запитувала про декларування доходу із сейвінг аккаунта і от тепер я побачила податкову декларацію і що вони хочуть. Так от, там потрібно заповняти форму T5? Але я можу мати її лише, якщо дохід більше 50 доларів. Без цієї форми дохід не вказати... То виходить, що вони самі не дають задекларувати дохід менше 50 доларів?
-
Ну ми в листопаді подовжили ><
-
Є in Investments. Other investments....etc.
-
Зараз гляну у wealthsimple як і обіцяв. Дайте кілька хвилин.
-
Дивилася, це Simplii, не знайшла нічого.
-
Через любу клініку все буде ок. Наступного року вже самі можете заповнювати. Перший рік трохи зламався
-
Як? Як я можу задекларувати цей дохід в 5 доларів без форми Т5? Там нема інших полів, типу "інші доходи"...
-
Розумiю Вас
-
Я просто не маю автівки і ми з чоловіком працюємо в різних кінцях міста. Центр - логічне розташування для нас в цій ситуації ><
-
Неважливо, чи банк вам прислав форму Т5 чи ні. Ви повинні декларувати. Однак, гляньте у ваші стейтменти в банку. Можливо, там є електронна форма десь або річний стейтмент.
-
Всі ті 5 долларів стовідсотково належать вам? Отже 100.
-
Тільки що вони мають на увазі під share? Писати 100?
-
Ця форма називається Т2125
22 Jan 2023, 08:02
123422/233793
25 minutes ago