Українська Манітоба
-
Зараз гляну у wealthsimple як і обіцяв. Дайте кілька хвилин.
-
Дивилася, це Simplii, не знайшла нічого.
-
Через любу клініку все буде ок. Наступного року вже самі можете заповнювати. Перший рік трохи зламався
-
Як? Як я можу задекларувати цей дохід в 5 доларів без форми Т5? Там нема інших полів, типу "інші доходи"...
-
Розумiю Вас
-
Я просто не маю автівки і ми з чоловіком працюємо в різних кінцях міста. Центр - логічне розташування для нас в цій ситуації ><
-
Неважливо, чи банк вам прислав форму Т5 чи ні. Ви повинні декларувати. Однак, гляньте у ваші стейтменти в банку. Можливо, там є електронна форма десь або річний стейтмент.
-
Всі ті 5 долларів стовідсотково належать вам? Отже 100.
-
Тільки що вони мають на увазі під share? Писати 100?
-
Ця форма називається Т2125
-
О, дякую! Там справді можна щось написати.
-
Ага, а потім вони вам намалюють ремонтів на 10к 😄
-
Якщо рахунок тільки на ваше ім"я, то ставите 100% share
-
добродій шукав дешеве сафеті, ось, за сотку
-
До речі, ввівши 10 доларів доходу (вибачте, що писала 5, помилилася) в мене зменшилася сума повернення на 3 долари. Тож рекомендую всім вносити навіть наймізерніший дохід, бо не дай Боже, підпадете під перевірку і вийде, що обманули та нажилися))
-
То не тільки справа у Wealthsimple, он у моєї дружини (яка є бухгалтером) така сама штука з деякими клієнтами також. Вона користується взагалі іншим софтом за $$$$. Вона завтра зателефонує до податкової на лінію для податкових експертів та проконсультується.
-
як алекс лев?
-
Обов"язково. Повірте, бухгалтери зацікавлені в цьому, бо вони не хочуть відправляти пачки паперів до податкової.
-
Щось я не бачив рекомендацій або вимог від Украхни що мають робити люди на окупованих територіях. Але держзраду могли б включити тому пану
-
Дякую. Якщо буде змога, напишіть будь ласка завтра результати дзвінка. Бо, гадаю, по цій ситуації кожен день до 31 квітня будуть запитувати 😂
22 Jan 2023, 08:02
123432/232620
2 minutes ago