Українська Манітоба
-
Люди поясніть будь ласка що тут потрібно вказатиі звідки ця сума взялась. Заповнюю вдруге. В 22 році цього не було.
-
там в помилці не тільки за декларацію написано, уважно глянте .....
-
Так, логічно було б так і зробити, якщо б подавали декларацію не вперше. Я не впевнений, що це правильно, однак. Завтра будемо телефонувати, бо у нас у податковій клініці буде таке саме.
-
Однак, пише в помилці так, неначе ви вже подавали податкову декларацію (income tax return), а ви її не подавали ще.
-
Ну якажу шо я вчора заповнював декларацію через wealthsimple.... зявиласья така помилка.... я змінів що не вперше подаю і все пішло як по маслу....декларація відправлена і буде оброблена 29 лютого на сайті вказано CRA що декларація принята....
-
В мене щось абсолютно все на нетфліксі тільки англійська і французька. Ану скажіть якийсь фільм для прикладу що у вас є з укр озвучкою я гляну чи в мене буде ?
-
я просто не до кінця розумію, чи я "make any RRSP contributions or have any transfers" чи ні😄
-
Netflix буває ж українською
-
Netflix
-
Діліться Хто де дивиться фільми/мультфільми українською ? Бажано підпискою без піратства
-
це ось ця графа в Т4?
-
Ок. Добре. Цей ліміт відразу звідти і скачався. Це ліміт внесків на ваш RRSP рахунок
-
так. зробив з CRA
-
Вже новий. Створіть акаунт і подавайте все на новий. Вся інформація підтягнеться, не хвилюйтесь
-
Однак, якщо ви відкладаєте до RRSP через роботодавця, то ваш провайдер мав би вам надіслати інформацію, скільки ви внесли до RRSP за 2023 рік.
-
Підкажіть ще таке питання про податки. В січні отримав статус ПР, сьогодні прийшов поштою новий SIN. Я знаючою треба створити ще раз CRA акаунт вже на новий номер. А в податковій декларації все ще вписувати старий? Чи в якій послідовності це все краще зробити
-
Ось саме це я хотів прочитати. Дякую)
-
Вибачте, я не помітив відразу. Це внески до СРР - Canada Pension Plan. Це не має стосунку до вашого РРСП
-
Якщо ви не маєте індивідуального RRSP, то відповідь ні.
-
Та сума, що ви показали, - це внески до СРР, а не RRSP
22 Jan 2023, 08:02
123464/232727
2 minutes ago