Українська Манітоба
-
Вибачте.Питання до спільноти.Хто приїхав до манітоби з іншої провінції і подався на ПР. Дайте відповідь це справді з вас зняли бали,що ви з іншої провінції?.Я відправляю дитину в Манітобу з Монреалю, дуже хвилююся.
-
Ваш шанс написати до CTV і пояснити чому ви не біженці
-
Я тільки не розумію , по манітобі всього 60 балів ,як можуть знімати 100? Так він працював 1.8 в Монреалі.
-
-100 балів якщо працював або навчався у іншій провінції
-
Схоже, що ви не до кінця розібрались з провінційною програмою Манітоби. Передивіться оце відео і зайдіть у групу по імміграції www.youtube.com/live/Rileajpagp8?feature=share
-
1000 балів по SWM та 60 балів по SWO. Тут є группа де ви зможете знайти відповіді на свої питання. В закріплених повідомленнях багато інформації для ознайомлення t.me/uccmb
-
Дякую за силки.❤️
-
Нам порадила еміграційний консультант.Ми самі нічого не вирішували.Ворк перміт, сину не продлили французьку він не знает. А англійська В1. І нас запевнили що Манітобі це найкращий вибір. І він хоче залишитися назавжди.
-
Журналісти все знають, але продовжують використовувати "refugees" замість "displaced persons", бо так простіше. З терміном displaced persons не усі знайомі. З тих самих причин і наші українські організації в Канаді також вживають "біженці".
-
Palliser Furniture. Також є Azores Furniture які спеціалізуються на меблях для health care etc, I Builders Furniture які виробляють меблі для барів/ресторанів
-
work life balance
-
7 days a week flexible schedule
-
Я до речі теж не так зрозуміла 😂
-
Це не означає що потрібно працювати 7 днів у тиждень. Це означає, що підприємство працює 7 днів у тиждень, і можна вибрати собі робочі дні
-
Уявив собі ситуацію коли приходить людина на співбесіду та питає роботодавця: - з опису вашої вакансії я розумію, що ви надаєте овертайми, так? - авжеж, після кожного 7 дня у неділю ви будете отримувати х2
-
Вітаю! Я працюю в Birchwood automotive group, можу допомогти вам обрати відповідне авто - чи то нове, чи вживане. У нас безліч варіантів для кожної людини. Доступна готівка, фінансування та лізингові умови. Будь ласка, не соромтеся звертатися, буду радий допомогти. З повагою, Юрій 204-291-4925
-
#робота
-
Але ж воно платне
-
Або як це на практиці, не «обрати собі», тобі оберуть
-
Moovit. Тєж гарно працює по транспорту
22 Jan 2023, 08:02
123531/234545
42 minutes ago