Українська Манітоба
-
Ні. Вона приїхала до Канади в 22 році , за 22 рік декларацію ми вже подавали в 23 , там вказували. Потім в 23 році виїздила на деякий час в Європу і працювала там , не втрачаючи статусу резидента Канади , і зараза в січні повернулася сюди. Тобто в 2023 році вона мешкала періодично на 2 країни. Тому і не розумію , як подати.
-
Вітаємо, HR! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ось теж з довгожителів;) В мене на роботі на жаль не їстівні;)
-
Добрий день! підкажіть, якщо я зараз здам тест на права, отримаю права через дев'ять місяців, (якщо я правильно кажу) треба здавати практику, а що робити, якщо поки що машини немає (я маю на увазі практикуватися поки що нема на чому) чи можна здати цю практику пізніше ніж зазначений термін?
-
Коли здасте теорію, ви отримаєте права і зможете їздити, але тільки у супроводі особи, яка має більше 3-х років місцевого досвіду. А через 9 місяців здасте практику і отримаєте права без обмежень.
-
Доброго дня хотів би спитати за sin number Через який сайт потрібно стати в чергу. Чи можна в живу чергу?
-
А, ок. Не дочитав 😂
-
А хіба не 5 F відразу? Дякую
-
після того як здасте тест отримаєте права одразу (на них буде написано 5L), в цьому статусі треба бути мінімум 9 місяців, це лише мінімум, можна "апгрейдитись" пізніше. я здавав на мотоцикл, 6L восени, там дуже схоже, в травні вже буде 9 місяців і можу здавати їзду по місту, але буду здавати пізніше бо хочу трохи покататись-згадати ) ось вся інфа взагалі: www.mpi.mb.ca/Pages/get-class-5-licence.aspx
-
Через запис до готелю Бест Вестерн. Вживу здається також можна, але не підкажу