Українська Манітоба
-
Ось теж з довгожителів;) В мене на роботі на жаль не їстівні;)
-
Добрий день! підкажіть, якщо я зараз здам тест на права, отримаю права через дев'ять місяців, (якщо я правильно кажу) треба здавати практику, а що робити, якщо поки що машини немає (я маю на увазі практикуватися поки що нема на чому) чи можна здати цю практику пізніше ніж зазначений термін?
-
Коли здасте теорію, ви отримаєте права і зможете їздити, але тільки у супроводі особи, яка має більше 3-х років місцевого досвіду. А через 9 місяців здасте практику і отримаєте права без обмежень.
-
Доброго дня хотів би спитати за sin number Через який сайт потрібно стати в чергу. Чи можна в живу чергу?
-
А, ок. Не дочитав 😂
-
А хіба не 5 F відразу? Дякую
-
після того як здасте тест отримаєте права одразу (на них буде написано 5L), в цьому статусі треба бути мінімум 9 місяців, це лише мінімум, можна "апгрейдитись" пізніше. я здавав на мотоцикл, 6L восени, там дуже схоже, в травні вже буде 9 місяців і можу здавати їзду по місту, але буду здавати пізніше бо хочу трохи покататись-згадати ) ось вся інфа взагалі: www.mpi.mb.ca/Pages/get-class-5-licence.aspx
-
Через запис до готелю Бест Вестерн. Вживу здається також можна, але не підкажу
-
В будь якому Service Canada без запису в порядку живої черги можна піти отримати
-
Не маю поняття, спитали де можна отримати, відповів) Я робив ще в квітні то черги взагалі не було ніякої, за 15 хв все зробили...
-
23 лютого на CBC GEM відбудеться прем’єра нового українського серіалу Those Who Stayed («Перші Дні»), створеного FILM.UA Group у ко-продукції з національними мовниками Швеції (SVT), Норвегії (NRK) та Фінляндії (YLE). Це 6-епізодний проєкт, що розповідає про події у Києві в перші тижні повномасштабного вторгнення росії в лютому-березні 2022 року. Кожна серія базується на справжній історії, а герої мають свої прототипи у реальному житті. Це історії киян, які попри все залишились у місті: безхатька, який допомагав місцевій бригаді ТрО нищити окупантів; легенда української естради; доглядач приватного зоопарку, який намагається зберегти життя тваринам тощо. gem.cbc.ca/those-who-stayed За цим посиланням ви знайдете посилання на трейлер з англ субтитрами: youtu.be/81h_wMCILTE?si=b2gEJ4o_176phxdl Посольство України підтримало проєкт та має публікацію на сторінці у Facebook (www.facebook.com/share/p/JZPy3Y9LcCJbaZb4/?mibextid=oFDknk ). Звертаємося до вас з проханням якомога ширше поширити інформацію про цей український серіал серед різних аудиторій в Канаді. Підписуйся на @UkrainianCanada