Українська Манітоба
-
Я в застосунку дивився то можна навіть просто на гроші поміняти Але на кеш бал дешевший, краще вже їжі купити 😂
-
Ну насправді так, низькокваліфікованої купа. І без заморочувань по 20 інтервю. Сьогодні пішов в агенцію, завтра медогляд, післязавтра на роботу +дали одяг і ЗІЗ. Купа заводів, там однотипові задачі, показали 2 рази і все, паралельно машина сама контролює, щоб не було помилок. Все зроблено для того, щоб мінімізувати помилки. Плюс напевно в Європі вже немає жодного заводу, де б не було україномовного або вузькощелепного...
-
То файно що люди шукаються
-
Якшо шо то я з бойків,а моя найліпша коліжанка гуцулка) І ми ніколи не гнівалися))
-
Анна, не дуже впевнена як зараз, але зі свого досвіду 15-20 років тому було нелегко знайти без мови. Європа теж різна, в тій самій Польщі може і можно без мови, а от взяти наприклад Скандинавські країни, то без англійськоі було важко… Багато поляків, литовців, естонців, сиділи в тій самій Данії на заробітках і англійською всі спілкувалися.
-
Роми не є українською субетнічною групою, як лемки чи гуцули, це окрема нація
-
Авен бахтале! Спільноти нема, найближче представництво International Romani Union в Вашингтоні. Ви можете написати мені, якщо я зможу допомогти, я допоможу (я в маленькому відсотку романо рат, якщо для вас це важливо)