Українська Манітоба
-
Анна, не дуже впевнена як зараз, але зі свого досвіду 15-20 років тому було нелегко знайти без мови. Європа теж різна, в тій самій Польщі може і можно без мови, а от взяти наприклад Скандинавські країни, то без англійськоі було важко… Багато поляків, литовців, естонців, сиділи в тій самій Данії на заробітках і англійською всі спілкувалися.
-
Роми не є українською субетнічною групою, як лемки чи гуцули, це окрема нація
-
Авен бахтале! Спільноти нема, найближче представництво International Romani Union в Вашингтоні. Ви можете написати мені, якщо я зможу допомогти, я допоможу (я в маленькому відсотку романо рат, якщо для вас це важливо)
-
Та хто його знає? Морози 🥶ще можуть бути, бідні гуси 🪿 , але вони ж канадські гуси їм не звикати;) Прогноз Василя мені подобається - весна близько вже 😁
-
А чому ні? Спробувати варто. Варто відчути що таке легальне медичне страхування, а не коли ти загинаєшся від кашлю, а ліки придбати не можеш, бо рецепта немає. Або спробувати отримати х1,5 за переробіток, а не батогом вздовж спини - працюй, бо звільнемо. Ви тут в шоколаді. Нам теж хочеться солоденького
-
Так. Я саме так і працював. Ви тут вже забули, мабуть, що таке "сірі" та "чорні" схеми. Повний легалайз то звісно добре, але є реальний світ, без рожевих поні