Українська Манітоба
-
Та хто його знає? Морози 🥶ще можуть бути, бідні гуси 🪿 , але вони ж канадські гуси їм не звикати;) Прогноз Василя мені подобається - весна близько вже 😁
-
А чому ні? Спробувати варто. Варто відчути що таке легальне медичне страхування, а не коли ти загинаєшся від кашлю, а ліки придбати не можеш, бо рецепта немає. Або спробувати отримати х1,5 за переробіток, а не батогом вздовж спини - працюй, бо звільнемо. Ви тут в шоколаді. Нам теж хочеться солоденького
-
Так. Я саме так і працював. Ви тут вже забули, мабуть, що таке "сірі" та "чорні" схеми. Повний легалайз то звісно добре, але є реальний світ, без рожевих поні
-
Саме так
-
Так. Це перша ознака весни, але були роки коли снігу було по коліна разом з гусями
-
Легко. Ви захворіли. В Канаді Ви пішли у будь яку клініку і отримали огляд, ліки, допомогу, бо маєте хелс карту. У Європі Ви отримали копняка, бо хелс карти не маєте. Це перше, що спадає на думку. І таких прикладів безліч.
-
Ну найде приклад як це в шоколаді?) бо знаю що різні рівні є :))))
-
У вас немає німецької посвідки а лише польський побут. Яке обстеження? Яка допомога?