Українська Манітоба
-
globalnews.ca/news/10307837/dollarama-class-action-settlement/
-
Може просто забий на них?
-
Так просто подряпини глибокі на бампері , не хочеться переплачувати в mpi звертатися теж не хочу . Можете дати пораду ?
-
Може бути відчутною.. Головне - це механік якому ти можеш довіряти. Це не купиш за гроші
-
Та не можу . Бампер весь у подряпинах (аж пластик видно ) треба зробити . Просто хочу це зробити якомога розумніше .
-
Ну так це ж пластик, нічого йому не буде шо він подряпаний.
-
Це з часом прийде може 😂як місцеві їздять, бампер на zip ties та на скотче тримається , і норм 😅
-
Подряпини на бампері бувають різні. --' за вашою провиною як що потерпіла сторона робе клайм -
-
Усім привіт Підкажіть будь ласка хто знає, як нараховуються податки в Манітобі. Наприклад якщо 40 000 за рік заробив то скільки треба заплатити буде федерального податку і провінційного? Дякую
-
Загалом 25 відсотків на 40 000?
-
Якщо 40 000 інкам То як там рахується? 10.8 відсотків Манітобі і 15 відсотків федеральний податок?
-
Це з часом пройде, людям потрібен час щоб адаптуватися до автомобільних реалій Канади :)
-
moneygenius.ca/blog/manitoba-tax-brackets
-
Безперечно, вони роблять добру роботу для більшості. У той же час потрібно також мати власний розум і не цілком покладатися на них.
-
Я просто не розумію Після оплати податків ми отримуємо гроші на картку, а тепер якщо ще раз треба платити то це вже з наших оподатковуваних грошей.
-
Ось тут калькулятор, але ці всі калькулятори не показують, скільки податків повернуть. ca.talent.com/tax-calculator
-
Я і намагаюся зрозуміти як це рахувати
-
Ви маєте просто свій дохід задокументувати перед державою, вони ще раз все перерахують, і якщо ви переплатили наприклад податків - то повернуть, якшо не доплатили - попросять ще
-
Тут про податки питають кожен день. Моя вам порада, якщо ви ще не подавали самостійно податки, зверніться до бухгалтера або до tax free clinic.
-
Обидва податки одразу знімають кожного місяця?
22 Jan 2023, 08:02
123774/237432
4 minutes ago