Українська Манітоба
-
Ось тут калькулятор, але ці всі калькулятори не показують, скільки податків повернуть. ca.talent.com/tax-calculator
-
Я і намагаюся зрозуміти як це рахувати
-
Ви маєте просто свій дохід задокументувати перед державою, вони ще раз все перерахують, і якщо ви переплатили наприклад податків - то повернуть, якшо не доплатили - попросять ще
-
Тут про податки питають кожен день. Моя вам порада, якщо ви ще не подавали самостійно податки, зверніться до бухгалтера або до tax free clinic.
-
Обидва податки одразу знімають кожного місяця?
-
Я працював 11 місяців У мене з кожної зарплати близько 15 відсотків знімали. Ось я і думаю 15 відсотків це федеральний податок чи вже федеральний плюс манітобський?
-
Усі податки ідуть на усю фактично зароблену суму
-
Наприклад, у мене зп 75 к в рік. І податки мені рахували від 75 к в рік. Але я пропрацювала лише 4 місяці в 2023 і заробила всього разом 25 к. Це зовсім інша податкова ніша і частину податку заплаченого з 75 к мають повернути
-
За вас порахують, ви просто чесно всьо пишіть :) якшо ви сплачували податки з зарплати щомісяця, то ще раз з вас не будуть брати. Але наприклад якшо ви працювали не повний рік - вам податки могли рахувати з повного доходу за рік - і в такому разі ви могли переплачувати, бо в реальному заробітку ви були в нижчій ніші ніж порахували вам компанія
-
Федеральний та провінційний податки ідуть на всю суму ? Чи провінційний на ту суму що залишилося після федерального податку?
-
15 відсотків знімали з кожної зарплати у мене
-
Тоді хз, у мене зарплата приблизно сходиться з такс калькулятором. Краще спитайте або бухгалтера на роботі, або приватного, або в такс клініці. Може ви щось неправильно рахуєте :)
-
Ви форму ТD1 заповнювали на початку роботи?
-
Скоріш за все ні, але то Вам тільки той бухгалтер може сказати, коли внесе Ваші дані. Жоден калькулятор точно не порахує Вашу ситуацію.
-
Я 11 місяців працював в 2023
-
Я через бухгалтера буду Просто намагаюся зрозуміти чи треба буде ще доплачувати чи ні?
-
Не страшно, в мене 10 знімали і ще повернення буде, але працювала тільки пів року.
-
Тоді можете витратити трошки часу і спробувати подати декларацію самостійно на Wealthsimple. Там Вам покаже точно хто кому скільки винен.
-
Там на всю суму 15 відсотків податку а
-
Так
22 Jan 2023, 08:02
123789/238484
38 minutes ago