Українська Манітоба
-
Федеральний та провінційний податки ідуть на всю суму ? Чи провінційний на ту суму що залишилося після федерального податку?
-
15 відсотків знімали з кожної зарплати у мене
-
Тоді хз, у мене зарплата приблизно сходиться з такс калькулятором. Краще спитайте або бухгалтера на роботі, або приватного, або в такс клініці. Може ви щось неправильно рахуєте :)
-
Ви форму ТD1 заповнювали на початку роботи?
-
Скоріш за все ні, але то Вам тільки той бухгалтер може сказати, коли внесе Ваші дані. Жоден калькулятор точно не порахує Вашу ситуацію.
-
Я 11 місяців працював в 2023
-
Я через бухгалтера буду Просто намагаюся зрозуміти чи треба буде ще доплачувати чи ні?
-
Не страшно, в мене 10 знімали і ще повернення буде, але працювала тільки пів року.
-
Тоді можете витратити трошки часу і спробувати подати декларацію самостійно на Wealthsimple. Там Вам покаже точно хто кому скільки винен.
-
Там на всю суму 15 відсотків податку а
-
Так
-
Т4 маєте вже?
-
Тобто якщо 40 000 заробив то оподатковуються лише 25 000?
-
Є ще перші 15 тисяч, які не оподатковуються і купа різних нюансів. Так Вам ніхто точно не скаже.
-
Федеральний податок 15 відсотків Провінції 11 Загалом 26, а я лише 15 відсотків заплатив Не хочеться ще доплачувати ось і хвилююся
-
Дякую
-
Ці відсотки це федеральний та провінційний податоки разом?
-
Так
-
Тобто коли ставка податку росте то це не на всю суму з початку , а на те що залишилося?
-
Податкова система в Канаді розділена на різні групи. Наприклад ви заробили 100000$(цифри з голови, бо я всі не памʼятаю) - перші 25000$ буде мати податок 15% - наступні 25000$ 20% І так далі. Так шо цілком можливо шо вам більше не треба буде доплачувати, але це не точно, може бухгалтер який підкаже, коли побачить усі цифри
22 Jan 2023, 08:02
123798/238479
9 minutes ago