Українська Манітоба
-
Я через бухгалтера буду Просто намагаюся зрозуміти чи треба буде ще доплачувати чи ні?
-
Не страшно, в мене 10 знімали і ще повернення буде, але працювала тільки пів року.
-
Тоді можете витратити трошки часу і спробувати подати декларацію самостійно на Wealthsimple. Там Вам покаже точно хто кому скільки винен.
-
Там на всю суму 15 відсотків податку а
-
Так
-
Т4 маєте вже?
-
Тобто якщо 40 000 заробив то оподатковуються лише 25 000?
-
Є ще перші 15 тисяч, які не оподатковуються і купа різних нюансів. Так Вам ніхто точно не скаже.
-
Федеральний податок 15 відсотків Провінції 11 Загалом 26, а я лише 15 відсотків заплатив Не хочеться ще доплачувати ось і хвилююся
-
Дякую
-
Ці відсотки це федеральний та провінційний податоки разом?
-
Так
-
Тобто коли ставка податку росте то це не на всю суму з початку , а на те що залишилося?
-
Податкова система в Канаді розділена на різні групи. Наприклад ви заробили 100000$(цифри з голови, бо я всі не памʼятаю) - перші 25000$ буде мати податок 15% - наступні 25000$ 20% І так далі. Так шо цілком можливо шо вам більше не треба буде доплачувати, але це не точно, може бухгалтер який підкаже, коли побачить усі цифри
-
Хочеться чи не хочеться доплачувати - воно не мине. Йдіть до бухгалтера, він все скаже до копійки.
-
Усе
-
@vitaliiruss, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
У кожній платіжці у мене знімалися податки, але я не знаю чи то були лише федеральний податок чи усе разом
-
Ці ступені різні і ростуть по різному, залежить від правил у кожній провінції. Дуже грубо , якщо ви працювали 11 місяців, та роботодавець платив податки, то з 40 тис вам ще й повернуть трохи. Не переживайте.
-
Тільки одна Income tax deducted
22 Jan 2023, 08:02
123804/237307
about a minute ago