Українська Манітоба
-
Так
-
Тобто коли ставка податку росте то це не на всю суму з початку , а на те що залишилося?
-
Податкова система в Канаді розділена на різні групи. Наприклад ви заробили 100000$(цифри з голови, бо я всі не памʼятаю) - перші 25000$ буде мати податок 15% - наступні 25000$ 20% І так далі. Так шо цілком можливо шо вам більше не треба буде доплачувати, але це не точно, може бухгалтер який підкаже, коли побачить усі цифри
-
Хочеться чи не хочеться доплачувати - воно не мине. Йдіть до бухгалтера, він все скаже до копійки.
-
Усе
-
@vitaliiruss, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
У кожній платіжці у мене знімалися податки, але я не знаю чи то були лише федеральний податок чи усе разом
-
Ці ступені різні і ростуть по різному, залежить від правил у кожній провінції. Дуже грубо , якщо ви працювали 11 місяців, та роботодавець платив податки, то з 40 тис вам ще й повернуть трохи. Не переживайте.
-
Тільки одна Income tax deducted
-
Знімають все разом. Подивіться вашу Т4. Там повинен бути окремо федеральний та провінційний податок
-
Ну тоді все ок повинно бути
-
Знайшла на вулиці водійські права. На Хендерсон. Прізвище та ім'я наче українське.
-
Дівчата на роботі так і порадили
-
Можна ще заїхати в гості 😄
-
Пам'ятаю у чаті писали, що можна віднести у Canada post та вони надішлють поштою
-
Доброго ранку. А від чого ще крім доходу залежить сума повернення податків? Займаємось зараз цим, і за 2022 рік сума повернення була досить пристойною, а от за 2023 якось сумно.
-
Тому що податкова дала один раз «цукерку» цю, і все - дальші працюйте і повертайте на загальних умовах 😉
-
Ви краще сходіть до ліцензійного бухгалтера який знається українською і запитайте, бо тут вам майже ніхто не підкаже.
-
Так всі і працюють, хочеться розуміти ті "загальні"умови, від чого залежать. Чим більше дітей в сім'ї і не працюючих, до прикладу?
-
Тому, що у 2022 році у вас був, можливо, нижчий дохід і більші податкові кредити. Це нормально. Якщо з вас правильно відраховували податки, у вас немає витрат, які можна віднести в декларацію, то повернення не є великим. Тобто на дохід 100К та 30К сплачених податків, може бути лише 600-800 повернення, наприклад.
22 Jan 2023, 08:02
123815/237071
23 minutes ago