Українська Манітоба
-
Дівчата на роботі так і порадили
-
Тому, що у 2022 році у вас був, можливо, нижчий дохід і більші податкові кредити. Це нормально. Якщо з вас правильно відраховували податки, у вас немає витрат, які можна віднести в декларацію, то повернення не є великим. Тобто на дохід 100К та 30К сплачених податків, може бути лише 600-800 повернення, наприклад.
-
Так там і питання було не за фарбу,а за майстерню
-
:/ , я приблизно розумію ,як це працює . Але наприклад вона працювала на одного роботодавця 2 місяці в 2023 році , потім змінили роботодавця на іншого , займала 2 посади (1 парт тайм,друга кежуал) ,але в загальному було 40 годин на тиждень , ці 2 посади мали одну і ту ж саму ставку за годину . (Я просто не знаю про які там суми йдеться ,бо не бачив ще форм ) .
-
Такси це біль 😁 Як же я не люблю цю пору року;) Приємно дивує що така кількість людей цікавиться та заповнює декларації самі - молодці 🤗 Почуваю себе ущербною, ніколи їх не рахувала сама😖
-
На першій роботі пейрол не рахуав податки з перших ХХХХХ долярів доходу (TD1, пам'ятаєте?) Потім змінили роботу. Новий роботодавець, скоріше за все так саме не рахував податки на початку пр тій самій причині Скоріше за все податок станеться доплатити із повної суми доходу від першого роботодавця. Такс бракет тут ні до чого...
-
З мене на протязі року стільки стягує 🫣що слава Богу ще ніколи не доплачувала ;)