Українська Манітоба
-
Записуватись треба. Який краще - у кожного банка свої бенефити. І у кожного банка свій сайт, гугліть
-
щось не дуже розумію процес (читала історію про Оттаву) але недокінця зрозуміла як це працює)
-
Всім привіт) чи хтось робив апостиль з манітоби?
-
Highway of Tears - Дорога Сліз - пролягла на 725 км між містами Принс Джордж та Принс Руперт, що у Британській Колумбії. З 1970х років і до наших днів тут зникали жінки та дівчата. За даними поліції кількість жертв до 18. За даними різних громадських організацій зникло понад 40 людей. Дорога Сліз знаходиться за 800 кілометрів на північ від Ванкуверу en.m.wikipedia.org/wiki/Highway_of_Tears
-
На жаль, саме жінки з first nations у багатьох випадках стають жертвами. В цьому ж випадку (і в багатьох інших) вбивцею виявився білий чоловік. На даний час невідома точна кількість зниклих безвісти чи вбитих жінок та дівчат - Missing and Murdered Indigenous Women (MMIW). Згідно зі звітом RCMP від 2014 року, кількість зниклих приблизно 1000, а громадські організації оцінюють кількість жертв у 4000 за останні 50 років.
-
Є інсталяція або в музеї прав людини, або в арт-галереї, не пам'ятаю точно. Враження дуже важкі від неї
-
А символ червоної сукні не цим історіям присвячений?
-
Є запитання. Якщо я хочу змінити інструктора в LINC, яка може бути причина для цього, щоб не давати негативне рев'ю? Моя інструктор дуже хороша як людина, але видно, що вона просто в ноль не знає, що робити в своїй ролі і коли вона мене виправляє в чомусь і я питаю, чому, каже: "I'm not sure about the reason, it's just sounds awkward". Я не бачу для себе сенсу в цих заняттях, але не знаю, як аргументувати це в листі до офісу, щоб не зачепити людину. Які варіанти тут у мене є?
-
Дякую. У мене той формат, де у нас є one-to-one скайп дзвінок по півгодини щотижня, але я теж думаю, що змінити буде непросто.