Українська Манітоба
-
Безкоштовно зробили вже, нещодавно писали
-
Добрий день, якщо на моїй роботі постійно говорять, что країна Україна не існує і це завжди була Росія і буде Россія, і я запишу це на диктофон, до якої організації з цим йти?
-
ООН
-
На рахунок запису, може зразу не кажіть про нього. Запис без згоди заборонений в багатьох країнах, не знаю як з цим в Канаді. З іншого боку запис правопорушення ніби як дозволений але суто як доказ в суді.
-
Стурбуйся а потім занепокойся і на цьому все😁
-
Добрий вечір. Підскажіть, будь ласка, як знайти сімейного лікаря. Може є можливість онлайн регістрації, чи необхідно просто прийти до найближчої клініки та запитати на рецепшені?
-
Не чіпайте ООН. Вони і так стурбовані 😉
-
Manitoba Family Doctor finder. Там заяву онлайн заповнити треба.
-
Ну не зовсім. Це можна трактувати як образа честі і гідності.
-
Так вони наче закон не порушуючи же. Вони вільні казати що завгодно
-
Хххаа і занепокоєні
-
Онлайн на пошук лікаря можна форму, як написали вище. Або другий варіант - дзвонити по найближчих клініках і запитувати. Деякі мають на сайті цю інформацію.
-
Накидайте ідеї таких організацій. Бо мені наразі ніде не вдалося попасти, окрім RRC, але там відмовилася і чекаю далі в черзі.
-
Ви можете записатися на кілька курсів в різних організаціях. З мого досвіду — вчителі різні. Є які мені дуже подобається, є такі що я думала "навіщо я сюди прийшла?". Хотіла підти з одного курсу, а потім подумала собі ну і з чим я залишуся? Тому продовжила ходити і під кинец мені вже учитель почав подобатися. Намагаюся брати якнайбільше навіть у вчителів які мені не подобаються. Ціную, що для мене курси английскої в Канаді безкоштовні. Де би я ще знайшла таке.
-
Яким боком образа честі до думки сторонньої особи щодо іншої країни?
-
Рашка не визнана терористом. Я навіть не знаю скільки може взяти адвокат за подібний позов і які в нього шанси його виграти.
-
Якщо ви свідомо кажете громадянину якоїсь держави, що його держави не існує (що не так), і що насправді держава, яка визнана офіційно терористом є головною, при тому що ця держава напала на вашу, вбиває людей зараз і т.д.., то ви свідомо хочете образити людину. Звичайно можна сказати, що вони не знали, що ображають, бо їм це не сказали. Ну тому в таких випадках варто у відповідь сказати, щоб не говорили так більше, бо це ображає вас.
-
Ну от власне я зараз там)
-
Тепер зрозуміла. Я маю на увазі курси через WELARC
-
Ви маєте на увазі різні організації, в які направляє welarc чи різні організації окрім welarc? Питання не в тому, що я не ціную безкоштовні курси, у мене просто такий графік роботи (декількох), що мені крім лінковської програми, де все на самовивченні плюс півгодини з інструктором щотижня, більше нічого не підійшло)
22 Jan 2023, 08:02
124015/241414
8 minutes ago