Українська Манітоба
-
Підіть до WELARC, вам дадуть список на 3 аркушах. Я знаю: Enhanced English Skills for Employment (EESE), livelearn.ca
-
www.safemanitoba.com/Resources/Pages/brochure-preventing-harassment.aspx
-
Чому ви відмовилися від курсу в RRC?
-
Вибачте, що теке CAIP??
-
climate action incentive payment
-
Вітаємо, София Орлова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Ton Tymko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Hallo 🕊
-
В трусах найгарніша )))
-
Сподіваюся, що ні. Бо сказала, що пательнею прикладе до писку, якщо що )))
-
Толян дружина читає чат ?
-
Скажіть, будь ласка, Ви записувались заздалегідь?
-
Доброго ранку, сьогодні вночі цілу купу людей не заселили до готелів , ніде не було місць ( Нажаль
-
Дякую 🙏🏻
-
Будуть місця. Йдіть до reception hub у Best Western
-
Deputy Prime Minister Chrystia Freeland pledged federal support Thursday for the 21-storey tower at 308 Colony St., which will create 214 apartment units — including 84 designated as affordable housing — and two office or commercial spaces on the ground floor. www.cbc.ca/news/canada/manitoba/winnipeg-mixed-income-residential-308-colony-1.7122806
-
Я у вівторок був на зустрічі з департаментом провінційного уряду, який займається українцями. Не було жодних проблем з готелями взагалі. Дивно чути, що щось помінялось за два дні. З'ясуємо сьогодні.
-
Звідки Ви це знаєте ? Сім'ї з дітьми також не заселили ?
-
Прилетіли близько 12 ночі друзі, звонили у всі готелі, сказали немає місць, спробуйте через пару днів. Немає градації з дітьми чи ні. Всі сиділи і думали що робити. Когось друзі забрали
-
Добрий день. Можна записатись до україномовного консультанта CIBC банк
22 Jan 2023, 08:02
124035/230595
22 minutes ago