Українська Манітоба
-
Я не можу це пояснити, але коли я бачила подібні жахи до повномасштабної мені було погано і тяжко, але це мене не кидало в пару днів без сну і страху за життя/цілісність своєї дитини, а от вже як виїздили виключно по наводках військових самі, сиділи в підвалі і не знали чи буде де їжу взяти в разі чого, коли кума виїздила вагітна на 8 місяці по замінованих полях бо шляху іншого немає, коли знайома народжувала в підвалі пологового сама, хоча повинен бути кесарів розтин але відсутність світла/лікарів і тд. Якось після цього проживаєш по іншому, дай Бог нікому ніколи не мати такого порівняння. Буде важко всім це однозначно, головне собі цим не дати поштовх до птср чи подібного, себе кожен знає краще за іншого
-
Я дивилась. Для мене фільм відносно «легенький». Бо він перебував у відносно безпечних на той момент місцях, ще й швидкі по тому району їздили… це взагалі містика, але як бачимо, таке таки було…і генератори поруч з ним були… Там не показано реального побуту кожного двору. Думаю варто подивитись кожному, щоб хоч трохи віддалено зрозуміти що там відбувалось.
-
Ні, вона для спілкування і обговорення
-
Ця група для обговорення життя у Манітобі. Фільм будуть показувати у Вінніпезі, про Україну, що є дуже важливо. То ми і обговорюємо.
-
Я звичайно дико перепрошую… але ця група не для обговорення фільмів і тим більше не для особистих якихось обговорень. Якщо ви хочете поспілкуватися, можете створити іншу групу. Ця група не для цього. Потім люди просто не можуть знайти жодної важливої інформації серед цього спаму.