Українська Манітоба
-
Я звичайно дико перепрошую… але ця група не для обговорення фільмів і тим більше не для особистих якихось обговорень. Якщо ви хочете поспілкуватися, можете створити іншу групу. Ця група не для цього. Потім люди просто не можуть знайти жодної важливої інформації серед цього спаму.
-
Расизм 😂
-
Ну не знаю чи їхали дорогою до Альберти (траса #1) від Реджайни - це просто жах а не дорога)
-
Дякую усім! До зустрічі сьогодні на показі фільму
-
Так Ви можете скористатись пошуком по чату. Чи ви не знаєте як це робиться? 🥲🫠 Нічого особистого, просто Ваші ж слова вам повертаю
-
Камон . Ну відповіли ж уже.. а кіно мабуть справді важливе раз стільки коментарів
-
так і я про те що там мізер показано а воно так пробирає наче повертаєшся в ті дні тому тут тільки кожному свій моральний стан оцінювати. Я коли в Україні була жодного разу не плакала наче відрізало бо треба було бути до всього готовим, а тут тільки побачу щось про війну і головне людей в ній і мене просто на шмаття рве🤯 не можу знаходитись довго в людних місцях особливо серед наших людей… не можу це пояснити навіть