Українська Манітоба
-
Дякую усім! До зустрічі сьогодні на показі фільму
-
Так Ви можете скористатись пошуком по чату. Чи ви не знаєте як це робиться? 🥲🫠 Нічого особистого, просто Ваші ж слова вам повертаю
-
Камон . Ну відповіли ж уже.. а кіно мабуть справді важливе раз стільки коментарів
-
так і я про те що там мізер показано а воно так пробирає наче повертаєшся в ті дні тому тут тільки кожному свій моральний стан оцінювати. Я коли в Україні була жодного разу не плакала наче відрізало бо треба було бути до всього готовим, а тут тільки побачу щось про війну і головне людей в ній і мене просто на шмаття рве🤯 не можу знаходитись довго в людних місцях особливо серед наших людей… не можу це пояснити навіть
-
Тю Шоб в третій раз спитати про повернення такс та не прочитати відповіді 🙈😅
-
C'est la vie. On doit d'abord penser avec le cerveau.
-
100%, я з вами не спорю. За фільм - плануємо дивитись сьогодні. Доречі, дякуємо за ваші думки та особисті погляди коли були в Україні. А за дороги - то тема велика :)
-
Люди ділились своїми емоціями та думками, а ви просто назвали це флудом. А те що ви зараз пишете які всі погані що, всі такі дружні - так ви на свої повідомлення подивіться уважніше. Де ви дружня там були? І почитайте опис групи перш ніж робити висновки реально що тут можна обговорювати - ніде там не написано що тут тільки про повернення податків говорять.
-
Ivanna Shapirko wants to be a Quebecer. When she fled her war-torn home country of Ukraine after Russian forces invaded, she had the option to move anywhere in Canada. She chose Montreal. As a child, she had dreamed of learning French. Now, despite the chaos of war, an opportunity had presented itself. "I said 'okay, I can be safe here, I can rebuild my future here if I cannot go back to Ukraine,'" she said in a recent interview. "I'm going also to fulfil my dream of learning French. … This will give me, even though it's for a bad reason, a good opportunity to leave." But Quebec's permanent residency requirements, which include French proficiency tests and two years of work experience in a qualified position, could prevent Shapirko and other Ukrainians from settling here long term. www.cbc.ca/news/canada/montreal/ukrainian-permanent-residency-canada-quebec-french-1.7121383
-
Чесно по трасі й не згадаю бо за кермом був чоловік, більше по місту коли їздили то там і розмітка всюди і менше бордюрів/дорог побитих Можливо це виключно на перший погляд. Я про це написала виключно в розрізі що тема фільму як на мене не менш важлива, то не претензія була👌🏼