Українська Манітоба
-
Для вас важлива інфа про податки, а для мене про фільм Маріуполь. Тому що це наша історія, історія українського народу, яку повинен знати кожен, щоб не забували, і передавали це своїм дітям та онукам. А податки, то таке….
-
Там це є. Ще мужик каже «вам же тут жить потім»… згадайте де несли мʼяч футбольний Це дійсно було по всіх містах, особливо постраждав малий бізнес. Як би це не було огидно, але мабуть якби я не знала чи зможу дістати їжу собі й дитині то я б сама зламала продуктовий любий, дякувати Богу був нал і хоч і з 100метровими чергами і сутичками але люди купляли але це перші 10 днів, коли рублять електрику то починається хаос повний цього ми застали тільки батьки вже розказували що було…
-
Так там є такий момент в фільмі. Наче. Чи то я в іншій якійсь документалці бачила? Як залізли в магазин грабити, місцеві. І їх нагнали українські військові зі словами «ну ви йопнуті чи шо, це ж ваше місто, ваша земля, як ви можете самі себе оце грабувати». І ті місцеві пішли собі геть, похитуючись (мабуть бухі чи під чимось)
-
Так задайте питання, якщо хтось знає відповідь, відпише вам тут чи в особисті. Ця спільнота складалась роками задовго до вас (і мене, і багатьох тут), тут є певні правила комунікації, не можна з ноги увійти і переробити 6 тисяч людей під себе)
-
Та шо ж таке … знов «не побачить» та чого ж не побачить? Пошук включити- і все . Тут часом по 300-400 повідомлень в день . Звісно Якшо вручну поміж того шукати , то не знайду нічо … але ж є ПОШУК для того …. Ну і Гугл…
-
Ви написали з претензією до групи, не з проханням. І досить прикривати свій егоїзм- агресивним народом. Просіть про допомогу, а не вимагайте. І вам допоможуть
-
Ну я був у Сумах. В перші дні поки не було поліції- в нас такого майже не було. Ну разве шо були по одинокі випадки. Але я кажу це для того, шо ми тоді повинні були зробити висновки - але як бачимо ми їх не зробили і тому так багато тих хто під час війни розкрадає гроші які повинні йдти на армію 😢😢😢😢😢
-
-
100% Якби месидж був, скажімо, таким «йомайо люди, ну ви оце заспамили про фільм, що моє питання загубилося 😂 Ну нічо, я настирна - допоможіть будь ласка ось з таким питанням … . Сподіваюсь не загубиться і хтось щось відповість плііііііз» - то мабуть і українці не були б «поганими як нація» )))
-
оце найсмішніше))