Українська Манітоба
-
Так там є такий момент в фільмі. Наче. Чи то я в іншій якійсь документалці бачила? Як залізли в магазин грабити, місцеві. І їх нагнали українські військові зі словами «ну ви йопнуті чи шо, це ж ваше місто, ваша земля, як ви можете самі себе оце грабувати». І ті місцеві пішли собі геть, похитуючись (мабуть бухі чи під чимось)
-
Так задайте питання, якщо хтось знає відповідь, відпише вам тут чи в особисті. Ця спільнота складалась роками задовго до вас (і мене, і багатьох тут), тут є певні правила комунікації, не можна з ноги увійти і переробити 6 тисяч людей під себе)
-
Та шо ж таке … знов «не побачить» та чого ж не побачить? Пошук включити- і все . Тут часом по 300-400 повідомлень в день . Звісно Якшо вручну поміж того шукати , то не знайду нічо … але ж є ПОШУК для того …. Ну і Гугл…
-
Ви написали з претензією до групи, не з проханням. І досить прикривати свій егоїзм- агресивним народом. Просіть про допомогу, а не вимагайте. І вам допоможуть
-
Ну я був у Сумах. В перші дні поки не було поліції- в нас такого майже не було. Ну разве шо були по одинокі випадки. Але я кажу це для того, шо ми тоді повинні були зробити висновки - але як бачимо ми їх не зробили і тому так багато тих хто під час війни розкрадає гроші які повинні йдти на армію 😢😢😢😢😢
-
-
100% Якби месидж був, скажімо, таким «йомайо люди, ну ви оце заспамили про фільм, що моє питання загубилося 😂 Ну нічо, я настирна - допоможіть будь ласка ось з таким питанням … . Сподіваюсь не загубиться і хтось щось відповість плііііііз» - то мабуть і українці не були б «поганими як нація» )))
-
оце найсмішніше))
-
t.me/ManitobaLife/245605
-
В Ірпені теж таке було. І це зовсім не «інший бік», це той самий бік. Раніше ми не мали змоги подивитися, як поводяться люди , приречені на смерть. Наш приятель з Бучі не міг виїхати з дівчиною пару тижнів . Так ось, коли він десь знаходив хліб і бігом намагався дістатися додому, то погляди , які він зустрічав по дорозі від своїх же… краще того не знати . Він боявся за своє життя не лише з боку окупантів. А за хліб. Дай Боже не знати цього