Українська Манітоба
-
але подивіться спочатку, чи треба вам це взагалі, чи плануєте ви працювати в тих сферах, де потрібний перміт без обмежень
-
у всіх по CUAET він відкритий
-
відкритий ворк перміт - це значить, що ви не прив'язані до роботодавця. поки ви не пройшли медогляд, він все одно з обмеженнями на роботу в певних сферах
-
Якщо все добре то вам нічого не прийде на мейл, якщо щось не те то напишуть повернутись в клініку(у мене так рентген щось чи не до вдихнула чи що то просто була рекомендація лікаря перездати і відповідно дали направлення), але це не впливає на наявність у вас хелс кард(вона як була так і буде бо це страховка від провінції). І на відкритий ворк персів вам все рівно окремо подавати заяву на розгляд, вам вже скинули відео де покроково описано процедуру. До отримання нового ворк перміту без обмежень зможете влаштуватись по цьому(який з обмеженнями), але не у всі сфери діяльності
-
Якщо вам не треба у цих сферах працювати, то і знімати обмеження не треба Я медогляд пройшов до приїзду до Канади, офіцер видав перміт з обмеженнями все одно А я не зауважив, але я і не збирався працювати за цими професіями, тому у мене і досі з обмеженнями він
-
Воно всюди було однаково +/- в перші тижні і у нас ніхто не виносив ринок до прикладу, а от коли вже пішли по ньому прильоти і він горів то люди вже стали виносити мабуть з логікою що і так пропаде… Хоча в мене у клієнтки в квартирі вигоріло багато чого, але вона не знайшла багатьох речей які мали б вціліти. Люди не знають чи ти помер чи виїхав, коли це про їжу в мене навіть питань немає, я памʼятаю той страх всередині, а вже все інше то на совісті кожного. Тому тут кожен мабуть донатить тільки туди де знає що дійде, я так сорі але просто йдучи по місту не вкину в якусь коробку по збору до України бо сильно багато бачила як у нас по місту гуманітарка розкрадалась навіть, а вже не кажучи про гроші. Однак настільки багато (і сподіваюсь все ж більше) людей які допомагають всім чим можуть і не беруть лишнього без гострої потреби, просто про це якось не прийнято поширюватись тому і бачимо наче сумну тільки картину
-
То де?