Українська Манітоба
-
Доброго дня. Якщо дівчина чи жінка шукає квартиру, можу взяти на підселення у 1 бед квартиру. Кому цікаво пишіть в особисті.
-
Iз цими обмеженнями вас не візьмут на грибну фабрику, чи На Мейпл Леаф. Тобто зняття обмежень розширює доступний ринок праці. А на пілоні танцювати, навіть із знятими обмеженнями не пускають 🤷♂
-
Але квиток куплений в різних авіакомпаній
-
Ось ⏫
-
Блін . Вперше про це чую 🥹 Так можна було?
-
Ну такої інформації в мене немає, мейпл ніби не підпадає під жодну з обмежених категорій Я б сказав без чого вас можуть не взяти туди, так це без safe food handling
-
Так
-
Ні, хіба через H&C.
-
Доброго! Підкажіть, жінка з трьома маленькими дітьми, чи може розраховувати на якусь PR програму? Працювати немає можливості - дітям 10, 4, 1 рік. Дякую!
-
Чоловік може потім теж отримати, після жінки, коли зможе приїхати?
-
Вірно. Грибна фабрика - це ферма, а мейпл - це виробництво
-
Вітаю, чи є тут хто працює в банку в Вінніпегу? Напишіть будь ласка в пп)
-
А для чого вам це?не хочу вас образити,але вам місяць утримування родину буде коштувати мінімум 5000$ при умові що 2 дітей будуть ходити в садок.який сенс.?
-
Дякую!!!
-
Тут садок $2/день по субсидії. Це $40/місяць
-
Ну теоретично так. Вона потім, коли отримає статус ПР, ніби зможе вас по спонсорству
-
Дитині котрій 1 рік треба садок,їй треба спілкуватися і розвиватися,+ треба авто. Подивіться у сторону Німеччина або Нідерланди( садки безкоштовні,житло яке не яке але безкоштовне+ допомога фінансова)тут буде дуже важно.
-
Вона може і без мене податися, а я потім, якщо стане гірше тут
-
Ні, ви мусите бути в Канаді, щоб податись за H&C.
-
Якщо жінка не буде працювати, то і садочок не потрібен. Як Ви можете мене образити? Я просто бажаю сімʼї безпеки, а податки відраховувати Україні.
22 Jan 2023, 08:02
124227/231604
about 3 hours ago