Українська Манітоба
-
Мій чоловік проти 😒
-
t.me/UkrainianCanada/1929
-
Чутливі до чого?
-
Залишилось з чоловіками домовитись, а то вони щось дуже чутливі останнім часом ))
-
Такі опа опа де там канадець, сюдаааа)
-
Жарт але ви шось всі не на шутку запустилися з того жарту хахахаха
-
Любиш- женись! Або сьогодні, або ніколи ) та взагалі ж то жарт був, то ж чоловік писав
-
Та вже краще відпрацювати 6 місяців, здати англійску та підти по SWO. Надійніше. А то як вийти заміж так і розлучитися можна, а тим часом 3 роки OWP минуть і привет. А вже з самостійно здобитим PR та гарною англійською і наречений кращій попадеться. Суто мої роздуми. Он в лотерею люди теж виграють, з іншого боку. Але який шанс?
-
Це такий собі розрахунок при плануванні імміграції, заміжжя по дедлайну напружує трохи)
-
Привіт,потрібен бухгалтер україномовний ,професіонал своєї справи ,для розрахунку податків.Буду вдячна за контакти
-
Якщо є 50.000$ купіть хату в Болгарії або Румунії і все.
-
І ше жлобяра. Не то шо канадці, канадесь всі 30в голину віддасть своєму сонечку з україни.
-
Маніяк вбивця
-
Капєц, яке порушення прав людини
-
Абюзер 100%
-
Не дозволяють дружинам одружуватись з канадцями
-
Ой, та що домовлятися. Самі знайдіть йому дружину-канадку та і все 😀
-
Canadian tax checklist www.taxprocanada.ca/wp-content/uploads/2023/01/Canadian_tax_checklist.pdf
-
Доброго дня, питання для тих хто вже подавав податкову декларацію. Що можна подати ще окрім т4 форми і рент житла ?
-
Насправді навіть більше ви отримуєте, бо чоловікові перекинеться ваш податковий кредит і йому повернуть добру частину сплачених податків. Також будуть вищі виплати на дітей, сім"я зможе кваліфікуватись на більше субсидій тощо.
22 Jan 2023, 08:02
124271/230093
about 3 hours ago