Українська Манітоба
-
Скажіть, будь ласка, де можна купити насіння на розсаду?
-
Ще трохи ранувато. В манітобі такий клімат, що в ґрунт висаджують в середині травня. Якщо таки треба насіння зараз, то онлайн на сайтах виробників насіння найкраще, імхо.
-
Ось тут тітонька перелічує кращих виробників насіння, що підходять до нашого клімату (вона в саскачевані, там така ж фігня, що і в манітобі). Тітонька є науковцем з грунтів, я їй довіряю )) youtu.be/gCewWmy0iHM?si=G4bvm-0S-vX3EOrh
-
Ми замовляємо насіння огірків та помідорів від Вінніпезької компанії. В бейсменті саджанці
-
🇨🇦🇺🇦Сильне відеозвернення Прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо до 24 лютого. Підписатися | Чат українців у НЛ
-
Що там? Всім по PR-у видадуть?)
-
Слушне зауваження. Звернення зверненням … але багато людей цього не підтримують нажаль
-
вітання. піди цмокни її в лоба від мене
-
Тю, шо ти мелеш, пішла в загс і получила!
-
їй в газєтку завернули?
-
Так вже роздають, кума вже получила, а ви шо ще нє?
-
Передає взаімно, казала шоб уроки не прогулював і вчительку слухав !
-
той, кому фізично боляче, коли горять поля з пшеницею, хто чув з дитинства історії про свою землю, кому бабуся співала пісні українською, у кого предки лежать і сплять в українській землі, у кого рідні сиділи в ГУЛАГу і збожеволіли від голоду на вулицях українських міст під час голоду. Не можна точно сказати хто це українець. але я напишу так, ми, кожен з нас відчуває це глибоко всередині,і це неможливо змінити. Наша земля буде завжди з нами, всерединi нас.
-
нехуй спочатку часи мої поверне а тоді поговоримо про уроки і вчительку півнику😉
-
Hey, I’m Hanna Fediaieva. I’m currently looking for a job in Winnipeg. I have Canadian work experience (catering, waiter, cashier, accepting orders) and international experience. I worked in the hotel and restaurant industry in Ukraine, Bulgaria and Italy. I also have experience working at the reception. I am a fast learner, responsible and punctual employee. I will consider any full-time and part-time offers (Monday to Friday).
-
привіт, підкажіть хто змінював адресу проживання для хелскард. У випадку якщо то родина і хелскард одна на всіх треба 1 раз відпрявляти зміну адреси,а інші автоматично підтянуться, або змінювати на кожного члена родини окремо?
-
Жаль це чути, співчуваю…
-
Ніхто з нас не українець інакше ми би будували україну не фіктивно а по факту там всі разом і з головою. Так шо ці всі сльози постфактум. Шо втратили того не вернеш
-
Доброго вечора🙏підкажіть, будь ласка. для оренда авто треба кредитку або дебіт карта теж підійде? краще права змінити, коли вже переїжджаєш на постійне місце?
-
17.8 тисяч $ на місяць - це дуже норм зарплата. Де ви знайшли таку ? Я теж хочу...😁
22 Jan 2023, 08:02
124357/230184
2 minutes ago