Українська Манітоба
-
Так меньше, тоді не буде помилкою додати цю опцію? Дякую за відповідь
-
Дякую!
-
If you have been employed full-time for more than 3 months, your previous income is not relevant.
-
Через wealthsimple? Якщо так тоді разом (по факту дві але програма сама ці аплікації зєднає)
-
🤓 Якщо ви перебуваєте в Канаді за заходами CUAET, ви маєте час до 31 березня 2024, щоб безкоштовно подати аплікацію на Visitor Record для дітей. 👉 Ось детальна відео-інструкція, як це зробити. Крок за кроком проходимо увесь процес разом. Ви отримаєте детальне пояснення, як відповісти на запитання, заповнити форми, підготувати необхідні документи та подати аплікацію до IRCC (Міністерства Імміграції, Громадянства та Біженства). youtu.be/0zsK1pq0kgc
-
Якщо у вас 0 доходів а в чоловіка більше то ви б мали разом отримати більше або сплатити податку менше
-
Ще хочу запитати, якщо десь якась помилка це не смертельно? Все вводила чітко, але перший раз роблю сама і трохи нервую
-
Почекати двадцять останнього лютого. Як що не з'явитися у персональному кабінеті, тоді питати роботодавця.
-
Ні, додавайте, повернуть більше
-
Дякую! Добавили мене- 0 доходів. Та сума зменшилась. Внесли дані повторно и зовсім інша сума виходить
-
Так проста, стандартна майже. Дякую велике за відповідь 👍
-
Дякую!
-
Я не експерт, але якщо у вас проста ситуація то програма сама б мала оптимізувати/підказати що ви добре а що не так зробили. Нажміть «review and optimize” Ні, не смертельно але можете недоотримати грошей/податкових кредитів
-
Але як же всі домовленості, по ставці, по графіку, треба просто повірити на слово? Де гарантії? 🫣
-
Якщо в Канаді прийняли на роботу, то вони в вас зацікавлені, зазвичай після 3 місяців стане зрозуміло. Якщо не звільнили, то ви ок).
-
Так. На слово. Як що є профспілка - всі умови прописані в колективній угоді. Як що нема - прийняти на віру. Зазвичай - працює. Не побачите через 3 тижні у пейчеку те, що вам обіцяли підете шукати далі.
-
так до квітня треба подати. зараз лютий на дворі
-
За 2023
-
так ще багато часу подати декларацію. Чи не вспіли сплатити податки за 2022?
-
в мене колись був просто просто email де були розписані домовленості:)))
22 Jan 2023, 08:02
124453/229878
4 minutes ago