Українська Манітоба
-
Друзі, а як можна додати фрилансеру доходи у декларацію через Wealthsimple?
-
Але я не відкривав GST/HST номер, так як доходи не перевищують максимальну допустиму суму
-
Доброго дня, можливо хтось орендує, або колись жив в Colony Square ( 525, 555 St Mary Ave) відпишіться будь ласка тут, або мені в особисті повідомлення. В мене є декілька питань стосовно цього комплексу. Наперед дякую👍
-
Дуже вибачаюсь за питання, (це дійсно не моя справа), але навіщо літати туди-сюди через океан з дитиною? Тільки щоб закінчити ПЕРШИЙ клас школи? Ви смієтеся? Ще якось можна зрозуміти останній клас школи та отримання атестату. Але початкова школа? Якщо серйозно плануєте жити в Канаді - приїжджайте всією родиною, та й будуйте своє життя і підтримуйте один-одного. (Маю досить персонального досвіду у багатьох переїздах між країнами та континентами, дитина до 8 класу навчалась в восьми різних школах, 5-ти країн)
-
Единий спосіб Тільки через шлюб
-
Я програв суд. Але нема депортації в україну то випустили
-
А типу відмовитись від цього пароля не можна? Печально... Нашо ото та США?! У Канаді працюй, сплачуй податки і живи собі як у Бога за пазухою... До того ж у США зараз дуже серйозна політична і іміграційна криза. У будь-якому випадку удачі герою цієї історії!
-
Аллергія на холод приходе зазвичай до 30 років. Стрессу богато було