Українська Манітоба
-
Я виїхав з Канади через аллергію на холод. Плюс у мене гімаглабін на такому рівні до коли холодно, я не можу корисиуватися пальцями. Крові мало
-
Дякую
-
Я звісно вчора відчула всі переваги життя без авто у Вінніпезі. Реально один автобус зламався, довго чекали інший, але хоча б в автобусі. А на зворотньому шляху годину чекала автобус, без зупинки з опаленням, потім приїхав і я зрозуміла, шо не в той бік їду, вийшла, знову десь 40хв точно чекала 😅😅😅 Короче, вчора непощастило.... Але вижила 💪 Треба авто - висновок! 😊
-
❗️Україна та Канада підписали двосторонню безпекову угоду, – Зеленський. В 2024 році Україна отримає від Канади понад 3 млрд канадських доларів макрофінансової та оборонної допомоги. 🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🤝🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Я нічого не порушив. У мене був пароль. Даний мені самою Америкою. Прикордонники штату Флорида пропускают усіх, навіть хто не був в україні 10 років. Та мають паспорта германії. Просто я не той штат вибрав
-
Ну як не «уявляємо»? Тут багато з нас по 10-30 років проживає - побували у багатьох штатах, та є родичі/друзі - ми дуже добре знаємо нашого сусіда :)
-
Щасти вам. З одного боку розуміємо вас: хотілось попробувати кращого життя. А з іншого - ви порушили законодавство? Щасти вам
-
Ви не уявляєте що США за країна. У тюрьмі було 5 англійців, був француз, були канадці. Люди мріють про США все життя. І готові летіти з Лондона до Канади, і лізти через забор
-
Чоловік може попросити про ворк перміт на тій основі, що його дружина має ворк перміт. Прибуде до Канади - подасться онлайн. Працювати без ворк перміту не має права. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html
-
Доброго дня! Можливо хтось знає або чув, підскажіть будь ласка. Якщо я з дитиною приїду в Канаду до 31 березня та отримаю ворк перміт. Чи може до нас приєднатись чоловік наприклад в квітні або травні ( вже має візу по програмі cuaet, але не встигає заїхати). І що для цього потрібно, лише мати мені ворк перміт чи вже працювати? Або можливо, він зможе заїхати по туристичній візі, а потім приєднатись і отримати ворк перміт. Буду вдячна за інформацію!
-
Оверстей
-
Доброго дня! Напишiть менi в приватнi,
-
Ми мали готель в Торонто на одну ніч через Червоний хрест влітку 2022. Потім жили 16 днів у Вінніпезькому готелі
-
У вашого чоловiка зараз яка вiза?? CUAET-Work permit чи CUAET-Visitor?