Українська Манітоба
-
Згодна з Leon. У мене багато друзів-іммігрантів (не в Канаді) яких батьки вивезли серед навчального року і навіть в старших класах школи (це найгірше). Звичайно такі діти залишаються на другий рік в тому же класі, але нічого в цьому страшного немає — краще імігрувати поки є можливість ніж чіплятися за школу чи університет. Бо можливості не вічні. У вас дитина закінчує лише 1 клас, це взагалі ні про що. Знайомі кидали університети на середині навчання коли з'являлася можливість імігрувати. В новій країні починали навчання з початку. Так, це коштувало кількох років викинутих з життя. Але краще в розвиненій країни закінчити більш-меньш престижний в усьому світи університет і мати місцеву освіту ніж закінчити ВУЗ в селі Васюки що має світовий рейтинг 999 із 1000 або взагалі не війшов до нього...
-
Нічого їм не доказував , відразу сказав , що іпав я ті корпорації , амбіцій нема там рости . Отримую ПР і в туман . Але , для них це плюс ,тому що отримати ПР, це мінімум пів року стабільного працівника . Тому що тут люди з робот уходять просто так 🌚
-
Розумію , ви про свій досвід , та те що чули . Я чую навпаки, дуже багато історія про те , що найняли щ вулиці . Людина заходить з резюме , просто дроп ін. Тут же виходе менеджер, інтервью- людина найнята (ну ще поліс чек пару днів) . Я особисто отримав свою пропозицію після телефонного інтервʼю. Просто закинув дженерал резюме через індіід. Не робив під посаду , не писав кавер леттер. Позвали поговорити з менеджером , найняли там же .
-
Згоден