Українська Манітоба
-
Greg тут є, що shaw with Rogers підключає. Все швидко і якісно
-
Якщо в помешканні, що ви зняли, щось трапилось таке, що ви не можете там більше жити, і провина в тому кіартиродавців (не можуть усунути проблему), то так, це є підставою розірвання контракту. Це має бути прописано в контракті. Шо ви підписували, коли знімали хату? Приклади випадків: ви літня людина, а в домі поламався ліфт і вже кілька місяців не працює (ви не можете фізично сходами туди сюди, це обмежую вашу мобільність та якість життя бла бла бла можна розписати); зламалася система опалення і вони не чинять, тощо
-
Напишіть їм повідомлення на е-меіл про дату, коли плануєте з'їхати, причину, має бути мінімум за 30 днів.
-
Нам здали житло із проблемним обігрівом, одна кімната взагалі не опалювалася, як виявилося, потім зламався котел у березні. Лендлорда погрожував, що якщо розірвуть контракт, то подзвоне в поліцію, я за місяць попереднього написала, що розриваємо контракт і причини. Обіцяла, що поскаржуся. Спочатку лунали погрози, а потім вона сама запропонувала з'їхати
-
Можливо хотіла налякати. Не знаю.
-
Я не зрозуміла відповідь. Ви зняли помешкання у людини, що працює у ріелторської компанії? Ну тобто у приватної людини. Ок. З приватними «бодатися» складніше, бо вони оно як вище пишуть можуть якісь дикі викенбобери викидати ))) Але на них також розповсюджуються правила, і на них також можна скаржитися в tenancy branch чи як там воно називається
-
В нас теж було дуже брудно, сказали, що все прибрано, це наші проблеми. Був зламаний туалет і пральна машина. Ви одразу пишіть усе письмово, щоб був доказ.
-
Тоді у вас протокол має бути, всі компанії видають його
-
Вам в момент передачі ключі мали видати протокол технічного огляду житла, процедура огляду проводиться разом з лендлордом і кожну цятку, яка вам не подобається, треба настирливо внести. Оце все зламане, не відкривається, лампочка згоріла, пляма на паркеті (а паркет архідорогий в переустілці) - абсолютно все треба наполягати, щоб внесли. Постфактум складно щось доводити. Розумію, що в вашій ситуації вже пізно, але на майбутнє це важливо