Українська Манітоба
-
До речі, нормальний управляючий теж не сильно зацікавлений в проблемах. Я коли заселялася в цю свою нинішню квартиру, менеджер розповіла мені, що вони вже місяць не можуть розрулити ситуацію, коли дівчинка жила рік і рік годувала кота на паркеті. Кіт там, очевидно, плескався там в своїй мисці як дельфін і паркет вздувся в цій локації. Вони покликали майстра, переробка паркету коштує 4000 доларів, дівчина сказала, платити не буде. І от вони там якось вели перемовини і мені здалося, що вони мріють позбутися якнайшвидше і дівчинки, і її кота, і її грьобаного паркету і ніде там її депозит нікому не впав. Я до того, що не тільки лендлорди неадеквати алчні, тенанти теж бувають не без странностей
-
What crimes does the RCMP deal with? Federal Policing • Border integrity. Secures Canada's borders against criminal threats like smuggling drugs, firearms, and illegal migration. • Cybercrime. ... • Financial crime. ... • International policing. ... • Intelligence. ... • National security. ... • Protective Policing. ... • Sensitive and international investigations.
-
Як правило, договір не підлягає змінам взагалі, якщо справу маємо з property management company. Він стандартний на всіх тенантів
-
Слухайте, а порадьте як правильно вписати пункт в договір, щоб в разі якихось нюансів, про які не було повідомлено раніше, але ці нюанси суттєво перешкоджають проживанню (таракани, клопи, не працює щось і не ремонтують...), щоб давало можливість розірвати договір... Це реально би допомогло багатьом. Я розумію, що це ще така справа, вписати пункт в договір, коли і так тебе на кастингу вибирають, але тим не менше...
-
Не знаю, але моя особиста думка: знімати житло у приватної людини, коли ти ньюкамер і ще мало що тут розумієш і коли навколо повно стандартизованих і хороших properties - це щось на гостросюжетному