Українська Манітоба
-
What crimes does the RCMP deal with? Federal Policing • Border integrity. Secures Canada's borders against criminal threats like smuggling drugs, firearms, and illegal migration. • Cybercrime. ... • Financial crime. ... • International policing. ... • Intelligence. ... • National security. ... • Protective Policing. ... • Sensitive and international investigations.
-
Як правило, договір не підлягає змінам взагалі, якщо справу маємо з property management company. Він стандартний на всіх тенантів
-
Слухайте, а порадьте як правильно вписати пункт в договір, щоб в разі якихось нюансів, про які не було повідомлено раніше, але ці нюанси суттєво перешкоджають проживанню (таракани, клопи, не працює щось і не ремонтують...), щоб давало можливість розірвати договір... Це реально би допомогло багатьом. Я розумію, що це ще така справа, вписати пункт в договір, коли і так тебе на кастингу вибирають, але тим не менше...
-
Не знаю, але моя особиста думка: знімати житло у приватної людини, коли ти ньюкамер і ще мало що тут розумієш і коли навколо повно стандартизованих і хороших properties - це щось на гостросюжетному
-
Ні, подають тільки ті хто заїжджав у 2023 році
-
In general, credit card rewards, which include points, travel miles, and cashback, are not taxable, both at the individual and business level. The Canada Revenue Agency (CRA) classifies these types of benefits as discounts, not as forms of income, so you're not required to report them when filing your taxes.