Українська Манітоба
-
У своєму домі 💯. Але ми ж про рент, навряд чи якийсь лендлорд дасть разом з ключами додаткові планки)
-
Наскільки я знаю, паркет не перестилається частково. Матеріал з часом змінює колір і не можна замінити пару дощечок і все, переробляють зазвичай всю площу. Тому так, підлогу краще берегти. Але я не думаю, що це ваш випадок, ви його самі можете відреставрувати
-
Prime Minister Justin Trudeau signed a deal in Kyiv on Saturday committing Canada to a $3.02-billion security assistance package for Ukraine, a milestone event to mark the second anniversary of Russia's full-scale invasion. www.cbc.ca/news/politics/trudeau-kyiv-ukraine-russia-1.7124330
-
Я подряпину на підлозі замазала олією виноградних кісточок, так маскують пошкодження кольору на паркеті, якщо немає пошкодження рельєфу. У вас наче є, але невелике, якщо я вірно бачу. У мене ніхто не помітив, що там взагалі щось було) Сподіваюсь, мене не депортують за таке
-
Але додаткові планки також будуть іншого кольору, бо з часом паркет вицвітає. Ну тобто все одно якось уже не так)
-
Але не назавжди витягати! Так не можна робити
-
Спробуйте витягати батарейку з датчика диму на час користування духовкою. А потім ставити назад
-
А, соррі. Я думаю, що ні, їм простіше буде поміняти вам датчик
-
Якщо серйозно, датчик диму не можна просто відключити назовсім, якщо він є в квартирі. Це небезпечно. Але якщо у вас піца, ну то шо ж
-
Тому я і написала «ставити назад» 😁