Українська Манітоба
-
Замінити чи пластиком залити і покрасити?
-
А нащо шукати? Це не ваші проблеми, а лендлорда. З вас максимум зможуть тільки damage deposit утримати. Вас не можуть змусити переробити цілу підлогу.
-
Чому не треба? Треба
-
Дякую 😊
-
В мене дві руки ліві , а я правша , та ще ростуть із дупи
-
You show me yours- I show you mine 🌚🌚😁
-
Покажи
-
Поки що не шукаю саме підлогу, шукаю інформацію що до топіку. Демадж депозіт 700$ . Самому замінити може вийде за 100$ . Через плдрядчика 200, а компанія скільки за депозіт зниме - не відомо . То є сенс спробувати полагодити самому
-
@dimon4ik_k, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Мені ваш нік сподобовся 😀 Думала, ви в аптеці працюєте
-
Так то ламінат, не паркет) Я бачу вихід тільки реставраційна суміш, вона як пластелин
-
Так, дякую, я видалив, щоб не вводити людей в оману
-
Добрий вечір. Хто знає де можна купити «дим» кольоровий який використовують для фотосесій ?
-
Так
-
Мітинг весь буде у приміщенні? (Бо я вже планувала одяг 😅, і потайки раділа, що не так холодно як минулого року).
-
Хоум депо ?
-
Всім привіт може хто ще не знає. У додатку Temu (щось схоже на Аліекспрес) зараз триває акція і можна безкоштовно отримати будь-які товари. Для того, щоб взяти участь в акції, потрібно ввести в поле пошуку товарів: 155357631
-
Давно цього не було) ну що, почнеться Тему срач чи ні ? Чи просто кікнути?
-
Аххахаахахахаха
-
Я на цьому тижні отримала свої перші подарунки з тему де грала в риби👌🏼 Але те що тут⬆️ збирається то майже анріал
22 Jan 2023, 08:02
124748/233057
2 minutes ago