Українська Манітоба
-
Можливо комусь буде цікаве житло для великої родини. Мене попросив ріалтер запропонувати комусь з українців. Ріалтер класний. m.facebook.com/marketplace/item/3808858966067920/?ref=messenger_share
-
@echotwin_Erkan, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Guten Morgen 🌼
-
Здається я попала с продовженням ворк перміту Був до 2025, хотіла продовжити, зробила все вірно, але вони змінили дату на меншу до августа. В мене шок
-
Дякую)
-
Це автоматична розсилка , на випадок якщо у вас закінчується ворк перміт раніше ніж ця дата . Ваш старий перміт є і залишиться діючим , якщо не погодять новий .
-
Такого там не бачив.
-
Чи є у чаті викладач піаніно, який зможе навчити з (майже) нуля грати? Гроші — не питання.
-
7 років і щоденні заняття вдома, ти забув додати ><
-
Воу воу, грати щось , чи взагалі ? В України це брало 7 років
-
Guten Morgen🥒🍅🥗
-
Gruss
-
www.chinookschoolofmusic.com/musickids?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI4e_qjNDFhAMVNDKtBh2dfgkpEAAYASAAEgLCxfD_BwE
-
Заняття вдома , екзамени , єтюди, швидкість пальців , акорди, сольфеджіо, хор , музикальна література, екзамени знову
-
Мене влаштовує.
-
Guten, але в Манітобі зараз 10.10 p.m.
-
…момент, коли усвідомлюєш, що Мажор і Мінор - це не прізвища композиторів, а щось інше, але тобі 6 і ти так і не можеш пояснити, що саме
-
Ви будете вже пропонувати ботокс чи що? Прям не вистачає терпіння 😂
-
Guten Morgen 🌼
-
Auf wiedersehen 🌹
22 Jan 2023, 08:02
124785/234087
4 minutes ago