Українська Манітоба
-
Ахах. Моя вайф дуже засмутилась коли я їй сказав що її зарплата не 1 до 1 з доларом США😂
-
Спеціально так зробили, бо знали, що приїде багато українців і побачивши знак $ будуть дуже раді)))
-
За потреби
-
А шо це ви Канадці не могли собі інший значок долара придумати ніж в США?))
-
Доброго вечора. Хочемо їхати з жінкою .Цікавить питання як в диний момент з готелем(чи можна з маленькою собакою) і житло робота(знаю що важко але цякавить досвід тих хто не давно прилетів) по спеціальності електромонтажник(знаю що потрібно ліцензію і т.д, пишу що вмію робити(електрика, камери спостереження, сигналізації). Просто дуже важко оприділитися з провінцією((( можливо хто що підкаже з власного досвіду як обирали кули, розумію що обирати нам, але хочеться почути думки тих хто недавно мігрував(інформації уже дуже багато читав і дивився, всюди є свої +/- тому і запитую по досвіду так сказати)дякую за адекватні відповіді
-
Може й так.
-
Ааа, про Гугл транслейт я і не знала. Нарешті хтось мені пояснив 😂 Дякую
-
Я думаю це така наша культурна особливість, адже на всяких олх і авто ріа ціни в більшості в дол.сша в Україні стоять)) хоч нац валюта і грн.
-
Бо автоматично Гугл-транслейт пише долар США. Логічно розумію, що то cad, але вирішила спитати😅 дякую
-
Дуже дякую нет не супер модна але дуже тепла и мене це дуже тішить
-
Не дивне, бо мільон разів вже бачила питання від новоприбулих «а на (такому-то канадському сайті) ціни в канадських доларах?» Як можна не розуміти, що ціни вказуються в валюті країни, я хз, але так - в cad.
-
Носять, канадські бабульки в театр і «наші люди» (в Суперстор 😂 ). Якщо у вас якась супер-пупер модна шуба за дуже багато грошей, з якою важко розлучатися - беріть. Ну і шо, шо канадці не носять, ніхто вам слова не скаже. Вам подобається - ви носите. Носіть що забажаєте.
-
Доброго дня, перепрошую, може дивне питання, на kijiji ціни в cad?
-
Якщо зір не 100 відсотків?
-
Привіт дівчинки! А підкажіть будь ласка хтось носить хутряні вироби чи не варто навіть брати??
-
Хтось брав з ньюкамерсів нове авто в кредит?
-
Вибачте ще раз, підскажить будь ласка сайт, де дитину можна зареєструвати в чергу на садочки , ДЯКУЮ!
-
Звичайно, можете і повезти, виберіть де найскоріше
-
Дякую вам, потрібно звозити щоб послузали, бо кашляє вже декілька днів та температура висока. Дякую за відповідь!
-
Ось тут подивіться де найскоріше приймуть. У деяких також можна virtual щоб хаору дитину не возити medimap.ca/Clinics/Walk-In-Clinics/MB/Winnipeg
22 Jan 2023, 08:02
12495/241414
8 minutes ago