Українська Манітоба
-
Бо автоматично Гугл-транслейт пише долар США. Логічно розумію, що то cad, але вирішила спитати😅 дякую
-
Дуже дякую нет не супер модна але дуже тепла и мене це дуже тішить
-
Не дивне, бо мільон разів вже бачила питання від новоприбулих «а на (такому-то канадському сайті) ціни в канадських доларах?» Як можна не розуміти, що ціни вказуються в валюті країни, я хз, але так - в cad.
-
Носять, канадські бабульки в театр і «наші люди» (в Суперстор 😂 ). Якщо у вас якась супер-пупер модна шуба за дуже багато грошей, з якою важко розлучатися - беріть. Ну і шо, шо канадці не носять, ніхто вам слова не скаже. Вам подобається - ви носите. Носіть що забажаєте.
-
Доброго дня, перепрошую, може дивне питання, на kijiji ціни в cad?
-
Якщо зір не 100 відсотків?
-
Привіт дівчинки! А підкажіть будь ласка хтось носить хутряні вироби чи не варто навіть брати??
-
Хтось брав з ньюкамерсів нове авто в кредит?
-
Вибачте ще раз, підскажить будь ласка сайт, де дитину можна зареєструвати в чергу на садочки , ДЯКУЮ!
-
Звичайно, можете і повезти, виберіть де найскоріше
-
Дякую вам, потрібно звозити щоб послузали, бо кашляє вже декілька днів та температура висока. Дякую за відповідь!
-
Ось тут подивіться де найскоріше приймуть. У деяких також можна virtual щоб хаору дитину не возити medimap.ca/Clinics/Walk-In-Clinics/MB/Winnipeg
-
За 6 покоління дорого
-
Взагалі то є web site де показує вживу час чекання в кожній клініці. Навіть дзвонити не потрібно, вибираєте де найскоріше приймуть і йдете туди
-
Я в курсі, що таке К
-
Але ж якщо комусь скажуть прийти через годину, а за ту годину прийде ще 10 чоловік, то вони будуть всеодно чекати. Л логіка
-
Мені канадці кажуть, що якщо їм тре в клініку, то вони дзвонять і питають яка черга і коли орієнтовно приїхати, щоб довго не чекати.
-
У фб є вініпезька пластова група, з контактами
-
Я працюю в рекламній фірмі, і мені як самій молодій дали архівувати документи. В Вінніпезі є організація Plast Ukrainian Youth Organizations і Ukrainian Academy Art and Science. Правда рекламу їм робили давно і я щось не знайшла останньої інформації по них. Може хто чув? В мене дитина підліток - їй таке цікаве.
-
Таке іноді і у нас можна побачити. Диваків у світі вистачає
22 Jan 2023, 08:02
12503/241414
about a minute ago