Українська Манітоба
-
Року при певній цільоспрямованості та наполеглівісті в цілому достатньо для вивчення мови, при наявності базової шкільної англійської. Матриця це мрія ледацюги :) Щоденні зайняття дають добрий результат
-
я ппро мову. а з бізнесом - аналіз ринку та конкурентів та як все працює. І тоді буде набагато легше.
-
Ха ха. Канадці б суазали- все що працює у нас- в Україні не працює;-)) але якщо серйозно- є величезна різниця між тим як бізнес працює навіть в США і Канаді. Кожна країна, абсолютно кожна, навіть найменша, має специфіку. Є загальні правила бізнесу (типу 🥲buy low sell high), але в цілому кожен раз нова стратегія у кожній країни. Навіть щось таке просте як кавʼярня чи ресторан- зовсім різна причина чому канадці ходять у ресторан чим українці ;-)
-
Постарайтесь добре ознайомитись з тим що тут зараз пропонують, і знайти якийсь особливий USP від вас. Можливо щось таке цікаве, унікальне що вже є в Україні, а тут ще ніхто не пропонує. Можливо ви зробите якусь спеціальну нарізку з відео знятих гостями? Або весілля очами дітейʼ, або ще щось унікальне. Перший раз навіть можливо ви запропонуйте безкоштовні послуги, а потім вже як почнеться зароблення репутації, будете брати гроші.
-
Lots of us can be angel investors
-
Зараз у багатьох сферах так, ось наша профспілка «бореться» з урядом за тих мінімум 3% річних, бо контракт вже як два роки вийшов з дії
-
Так для мене дивно якщо честно,у попереднього роботолавця де працював там бывало що людям за рік могли зп підняти на 34 центи,так так я не помилився на 34 центи. Люди мали у 2020 році 18$ а у 2024 19.50$ але ж на сьогодні 19.50 це як у 2020 10$.
-
По феншую напевно )
-
Так,а зп в мене 28.64 курва як вони висщітали от ті 64 центи?
-
Я трошки прихерів з таких щедрощів . Не 20 центів , не 25 , а 24 .
-
34 це що вогонь , в мене 24 😂
-
Кулеба закликав українців, які виїхали під час війни, повернутись і допомогти захищати Україну www.pravda.com.ua/news/2024/02/26/7443851/
-
Не вірте.
-
Вирити цим калькуляторами як вірити статистиці
-
28+2.3%😂
-
На 69%
-
У скільки разів ціни на бу авто зросли у порівняні з 2018 роком?на скільки виросли ціни на житло у вініпегу з 18 року?на скільки вирісла % ставка по іпотеці і по кредитах на авто?
-
На деяких роботах ще є COLA ( cost of living adjustment) - зараз це +66 центів
-
Ніколи.
-
Так , якщо не працювати а тільки тим і займатися що вчити мову 24/7
22 Jan 2023, 08:02
125178/233057
2 minutes ago