Українська Манітоба
-
Вирити цим калькуляторами як вірити статистиці
-
28+2.3%😂
-
На 69%
-
У скільки разів ціни на бу авто зросли у порівняні з 2018 роком?на скільки виросли ціни на житло у вініпегу з 18 року?на скільки вирісла % ставка по іпотеці і по кредитах на авто?
-
На деяких роботах ще є COLA ( cost of living adjustment) - зараз це +66 центів
-
Ніколи.
-
Так , якщо не працювати а тільки тим і займатися що вчити мову 24/7
-
І я хочу колу , тоді 24 цента плюс 66 буде як раз долярік 🌚🌚🌚
-
Інакше їм самим прийдеться це зробити
-
Я вибачаюсь якщо це не по темі, але дуже хочеться поділитися щоб ви не натрапили на дівчину яка виставляє фото з інтернету і видає це за свою роботу і дурить людей.
-
Читати групу чим далі, тим цікавіше! Дякую за таке обширне пояснення
-
3 години що дня після роботи а не 24×7 спрацює Не враховуючи інтеинета, новин та телебачення виключно англійською
-
Шановні , можливо хтось підкаже . Є молода пара , англійська слабка . У них доволі таки складна ситуація . Куди без мови можна влаштуватися на роботу ?
-
Ага, я тобі як раз в лічку скинув
-
Були ми в тій емердженсі рум, бачили жизнь 😂
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/health-sciences-centre-winnipeg-staff-stabbing-1.7123732
-
Ну взагалі фон на фотках очікування і реальності однаковий, тож можливо це реально її фотки тортів, просто з цим щось пішло не так
-
Дякуємо за попередження
-
А шоб саморіз в стіну закрутити - потрібно питати в лендлорда «можна чи ні» ? Чи одна-дві дирочки то не питають ?
-
Теж там був,попав як у зомбіапокаліпсіс,жесть просто,такого жаху ніколи не бачив.
22 Jan 2023, 08:02
125191/229569
18 minutes ago