Українська Манітоба
-
Я вибачаюсь якщо це не по темі, але дуже хочеться поділитися щоб ви не натрапили на дівчину яка виставляє фото з інтернету і видає це за свою роботу і дурить людей.
-
Читати групу чим далі, тим цікавіше! Дякую за таке обширне пояснення
-
3 години що дня після роботи а не 24×7 спрацює Не враховуючи інтеинета, новин та телебачення виключно англійською
-
Шановні , можливо хтось підкаже . Є молода пара , англійська слабка . У них доволі таки складна ситуація . Куди без мови можна влаштуватися на роботу ?
-
Ага, я тобі як раз в лічку скинув
-
Були ми в тій емердженсі рум, бачили жизнь 😂
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/health-sciences-centre-winnipeg-staff-stabbing-1.7123732
-
Ну взагалі фон на фотках очікування і реальності однаковий, тож можливо це реально її фотки тортів, просто з цим щось пішло не так
-
Дякуємо за попередження
-
А шоб саморіз в стіну закрутити - потрібно питати в лендлорда «можна чи ні» ? Чи одна-дві дирочки то не питають ?
-
Теж там був,попав як у зомбіапокаліпсіс,жесть просто,такого жаху ніколи не бачив.
-
Ну тіпа якщо потім замазати акуратно, коли виїзжати, то може і не спитають. Як мінімум ті хто до мене тут жили так робили. Але я б з них прикладу не брав, бо їм секюріті не повернули через купу інших косяків😂
-
We are hiring! All welcome to apply! #job #робота
-
Торт, як торт. Що сталось з тим крилом загадка, але в цілому норм. Ось за ціну не зрозуміло - завжди була якась ціна за кг . Чьому тут ціна=загадка
-
Доброго дня ніхто не планує найближчим часом їхати в Едмонтон в консульство? Потрібно забрати паспорти я планую на авто поїхати. Можна було б за"share"ити поїздку...
-
Послухайте канадського марка або позвоніть кумі, там точно знають 😁
-
Чи правда, що манітоба теж призупинила видачу pr, як деякі інші провінції канади ?
-
Нам сказали , якщо закрутите щось , то питайте по перше , а по друге - стіна 50$ 😅 і самим сказала не замазувати, тому що все одне знімуть 50$
-
Не кондитер, але роблю непогані торти для себе і дійсно можу сказати що продукти тут сильно різняться, більше того навіть іноді одна тм може в різні партії бути різна. Я тут брала неодноразово Філадельфію і от один раз мені попався абсолютно інший за текстурою брусок. Якщо вам повернули за декор гроші назад то майстер в принципі вже вам компенсувала той декор. Ви не уявляєте наскільки то все довго робиться. Який варіант пропонували ви їй? Повернути гроші повністю то уявіть що витрачено десь під дві доби робочого часу(звісно не всі 8 годин в день, але все ж), плюс якісні продукти вартують багато. Звісно це дуже не приємна ситуація особливо коли це був по суті ваш подарунок, однак це не схоже на шахрайство як ви це виставили в фб.
-
Провінційна програма працює як раніше, тільки повільніше через велике навантаження
22 Jan 2023, 08:02
125200/229620
5 minutes ago