Українська Манітоба
-
Ну тіпа якщо потім замазати акуратно, коли виїзжати, то може і не спитають. Як мінімум ті хто до мене тут жили так робили. Але я б з них прикладу не брав, бо їм секюріті не повернули через купу інших косяків😂
-
Не кондитер, але роблю непогані торти для себе і дійсно можу сказати що продукти тут сильно різняться, більше того навіть іноді одна тм може в різні партії бути різна. Я тут брала неодноразово Філадельфію і от один раз мені попався абсолютно інший за текстурою брусок. Якщо вам повернули за декор гроші назад то майстер в принципі вже вам компенсувала той декор. Ви не уявляєте наскільки то все довго робиться. Який варіант пропонували ви їй? Повернути гроші повністю то уявіть що витрачено десь під дві доби робочого часу(звісно не всі 8 годин в день, але все ж), плюс якісні продукти вартують багато. Звісно це дуже не приємна ситуація особливо коли це був по суті ваш подарунок, однак це не схоже на шахрайство як ви це виставили в фб.
-
Провінційна програма працює як раніше, тільки повільніше через велике навантаження
-
Мені здається, в деяких місцях торт, який зробили, виглядає навіть трошки краще, ніж той, який очікували (ну якщо не дивитись на крила, звичайно). І наскільки я знаю, виправте мене, якщо ні, торт правда має постояти певний час в холодильнику перед тим, як піти до клієнта. Але і людей розчарованих я теж розумію, в принципі. З іншого боку - камон, це всього лише торт, а не неякісний дефібрилятор в реанімації, через якийсь хтось помер
-
Провінція ніколи не видавала PR.
-
Я на замовлення ні разу в житті не робила, але звісно будь який торт має відстоятися в холодильнику. Справа в тому що крила ті були мабуть занадто тяжкі через матеріал з якого зроблені і вийшло що зіпсували всю картину, а в іншому торт окей якщо був смачний
-
Так, є таке. Звичайно я розумію і тих хто замовляв бо у мене теж колись було схоже і через те, що працівники кафе поставили торт(моєму папі на дн) в ледь працюючий холодильник на ніч перед подією то він просів так як мав два яруси. Я дійсно прям плакала коли його побачила, але коли розібралась в ситуації то зрозуміла що то не кондитера вина… плюс батько був дуже задоволений від торту з рибалкою бо він заядлий рибак. Тут більше питання що хотіла саме від кондитера замовник, бо якщо компенсації повної то ну це як на мене неможливо
-
До речі по тортам: я ще навесні тут питала чи може хтось бачив щось схоже до польських крем-сирів які у нас часто використовують для крему на торт, але тільки всі за філадельфію кажуть. В мене абсолютно з нею не виходить «дружити» і крем не вирівнюється так гладенько😔 хоча і смачно все, але якщо порівнювати мій торт тут і вдома то оце можна сказать що я тут сама собі шахрайством займаюсь😁