Українська Манітоба
-
Я теж почитала тільки но то там ВІС типу має знати, а якщо вони не знають то виходить якесь замкнене коло🤪 Можливо то для тих, хто поза Канадою і типу хоче пр і жити саме в Брендоні?.. Але там наче щось йде по теер 1 та 2, а це вродь йдуть як вузькі якісь спеціалісти, чи це я не правильно зрозуміла?
-
Вірно. Але ЯКИЙ З Роботодавців підходить під умови цієї програми? Бо він, наприклад, погодиться і піде за мною до місцевої громади на погодження. Але виявитися, що роботодавець не підходить під умови програми. Де список роботодавців, що відповідають вимогам програми? Дякую
-
Я можу викладати цей телефон на загал? Це на буде якесь неподобство за канадійськими законами про толерантність?
-
Отож. І я навіть телефонував. Відповідь - а що, Брендон приймає участь у цій програмі? О, вибачте, але ми не в курсі.
-
Список роботодавців має бути узгоджений з місцевою спільнотою. І так, він має подавати за робітника прохання. Вірніше, разом з робітником. Але чи є такі роботодавці в Брендоні від слова взагалі? Якраз це і мав би знати місцевий підрозділ еміграційного центру. На мою думку.
-
Якщо задовольнять - ключове слово. Громада має мати перелік роботодавців, яких вона "задовольнить". Інакше це впусту витрачений час та нерви. Всіх. І роботодавця, і робітника, і громади
-
Офіційна структура. Westman emigrant services (wis). 204-727-60-31, додатковий 2238, пані Марина
-
Це загал. Назви підприємств? Види їх робіт?
-
Декілька хвилин, гляну. Це, здається, офіційний номер
-
У мене там чоловік якраз і працює, але питання до кого взагалі там підходити щоб розпитати? І думаю вони самі можуть не знати відносно такої програми. Років з 12-15 назад завод взагалі повністю людям робив пр, нічого не треба було робити тільки працюй 2 роки і все. Але ж все змінилось вже 300 раз
-
Отож. Не точно. Ніхто нічого точно не знає. І це бентежить і викликає сум (((