Українська Манітоба
-
Я підписаний на розсилку вакансій від Брендону на Indeed. Ще в жодній вакансії не зустрічав примітки, що це вакансія по RNIP. Або не побачив. Де це і як має бути позначено? Дякую.
-
Ні - якшо роботодавцевь моє намір наняти працівника по RNIP він подае пропозіцію виключно на цю посаду по формі IRCC,і якшо на цю посаду не знашлось кваліфікований канадець або постійний житель - тоді він може наняти на цю посаду Вас а після того як Вас нанято Ви подаєте форму на участь, яку перевірят, і якшо Ви відповідає умовам программи..... і тільки тоді зможите розпочати подачу на ПР.....
-
То до кого звертатися, щоб по ній податися? Дякую.
-
Ось перелік вакансій. Наприклад, я обрав те, що мені підходить. Де має бути той самий пункт? Дякую
-
Ви написали, що заявнику, тобто мені, необхідно надати пропозицію у формі IRCC. Помилка?
-
Тобто я маю особисто запитувати кожного роботодавця, хто запросить мене на інтерв'ю, чи не буде він такий ласкавий, що заповнить додаткову форму для пришвидшення моєї номінації на ПР???
-
Якщо ви проживаєте в Брендоні, то можливо мало би сенс сходити до них? В них є walk-in service там є адреса та години прийому і там вже детально все дізнатись, як працює програма та що для неї потрібно… І ще невеличка порада, звернетесь в WIS але не до п. Марини, теж може бути корисно…