Українська Манітоба
-
Дякую , Пане Олег . В перший раз за довгі місяці , засну спокійно . Що б я без вас робив 🫡
-
Нарешті платять гроші тим хто НЕ користується ТікТок😂
-
Доброго вечора ! Може хтось вкурсі потрібна квартира 2 кімнати з Квітня , а також можливо хтось підкаже пороботі на старт куди можна?
-
Показала синові, питаю: ти eligible? А він: ну, я кожен день заходжу у всі 3 програмки 😭
-
Хммм, а якщо є мова?💦🧐
-
2 кімнатна з стіралкою і сушкою в квартирі в норм районі 1600 і вище+ всі оплати це ще 200-300$.по роботі залежить що вміеш + мова,якщо мови нема і працював умовно на складі в Польщі то буде тяжко дуже і зп 2100-2300 чистими.
-
🤔гроші, гроші, гроші Завжди мова про гроші Як на мене краще мати крутих та відкритих коллег чим гнатися за зайцем
-
Так само 😉 а може й менше
-
За життя і збудовою і на складі працював і польщі побував, останнє і довго працював з електронікою тел. Планшети, компи, ноути та можу інш. Тільки з мовою проблеми
-
Правда життя,бабки бабки і ще раз бабки,капіталізм нажаль він такий.
-
😵💫тримайся, характерник🫡
-
Так, я тут вже більше року
-
Дружань коли треба платити 1900 за рент,за садок 800$,на їжу 1000-1200,2 авто 1000$+ інші витрати не дуже дивишся на колег крутих 😔
-
Ты вже працюеш тут?
-
Є люди, які платять своїм дітям за те, що вони рано лягають спати і сплять по режиму. Я б теж найнялась на таку роботу, але мене на такі вакансії не беруть уже) Ейджизм
-
Згоден . Я все життя чекаю, коли мені випаде за те , що не користуюсь нічим . Думав ось він, час моїх мрій . А ні , старий хер нікому вже не потрібен 😿
-
Може в людини нема сім"ї,їжею не перебирає,а на роботу на самокаті їздитиме?! Тоді зможе пару соток і під подушку відкласти в місяць,навіть якшо працюватиме в кафешці
-
А тут є прокат електросамокатів?
-
100%. У нього що не випуск, так «сенсація». Головне шо старається і публіка «хаває».
-
Чому бісячий?простий хлопець,хоче привернути уваги.Практичного толку,корисної інфи нуль,одна філософія,але тільки це ж не може бісити)
22 Jan 2023, 08:02
125318/231513
15 minutes ago